• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum öğürüyor

melekelsss

Yeni Üye
İlk defa bir muhabbet kuşu bakmaya başladım. Son zamanlarda yem yemeden önce 4-5 kere öğürüp kulaklarını kaşıyarak kan içinde bırakıyor. Çok korkuyorum napıcağımı bilmiyorum kulaklarına kantaron yağı kullanıyorum iyileşmesi için fakat sürekli öğürüp kaşıdığı için iyileşmiyor. Ne yapmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim. Başka bir sorunu yok hareketleri ötmesi uçması falan yerinde. Bir de kuş kumu almıştım belki yem sindiremiyordur diye fakat yemedi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz😊 Tünekte bir video ekler misiniz bir görelim.
1712389497954.png

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yakın zamanda dış parazit yapıldı mı? Haşere olduğunu düşünüyorum eğer yapılmadı ise ilaç için mamaist whatsap hattımızdan ulaşınız yardımcı olalım 👍

melekelsss

Yeni Üye
Bundan 2 ay önce bit ilacı kullandık ama sadece kafes üzerinde, kendisinde bir ilaç kullanmadık. Haftada 2 kere normal su 1 kere sirkeli su sprey şişesinde sıkıyorum açılmamış beyaz kapsülleri de var. Bir de çok tüy döküyor siyah kapsüllerle birlikte. Öğürmesi beni korkuttu acaba mantar olabilir mi diye ya da kulak iltihabı olabilir mi diye. Teşekkür ederim cevabınız için size wpdan ulaşacağım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bundan 2 ay önce bit ilacı kullandık ama sadece kafes üzerinde, kendisinde bir ilaç kullanmadık. Haftada 2 kere normal su 1 kere sirkeli su sprey şişesinde sıkıyorum açılmamış beyaz kapsülleri de var. Bir de çok tüy döküyor siyah kapsüllerle birlikte. Öğürmesi beni korkuttu acaba mantar olabilir mi diye ya da kulak iltihabı olabilir mi diye. Teşekkür ederim cevabınız için size wpdan ulaşacağım.
Yani düzenli olarak probiyotik, multi vitamini veriyor musunuz? Birde dışkı resmi görelim iç parazitte olabilir

Üst Alt