• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Muhabbet kuşum nefes alırken tıslıyor

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Hormonal bozukluk mu korkmalı mıyım
Merhaba bu durum testis kanserinde veya testislerden testesteronun az salgılanıp östrojenin daha fazla salgılanması sonucu olabiliyor. Eğer ağrı çekme, halsizlik gibi durumlar olursa veteriner hekime gitmeniz gerekiyor.

Bilal Yahya

Yeni Üye
Merhaba bu durum testis kanserinde veya testislerden testesteronun az salgılanıp östrojenin daha fazla salgılanması sonucu olabiliyor. Eğer ağrı çekme, halsizlik gibi durumlar olursa veteriner hekime gitmeniz gerekiyor.
Solunum sıkıntısı hariç çok sağlıklı

Bilal Yahya

Yeni Üye
Merhaba evet hormonsal bozukluk var. Bu zamana kadarki buradan edindiğim tecrübeme göre konuşacak olursam sıkıntılı bir süreç yada genel hayatını etkileyecek bir durum değil. Bunun sebebi testesteron hormonlarını yeteri kadar salgılayamıyor vücut. Siz zengin içerikli takviyeler temin edin. Hayatı boyunca bu takviyeleri düzenli kullanın.
Çok teşekkür ederim öncelliğim suanlik solunum yolu olmalı değil mi hayvana çok yuklenmeyeyim.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim öncelliğim suanlik solunum yolu olmalı değil mi hayvana çok yuklenmeyeyim.
Evet şuan solunumu düzeltmelisiniz, eğer ağrısı halsizliği olmazsa hormonal sorun için çok endişe etmeyin.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Nefes problemi fazla kilodan olmaz değil mi insandaki gibi çünkü hormonal bozukluk kiloya falan sebep oluyormuş galiba
Merhaba nefes problemi fazla kilodan olur, ♦akciğerleri kalbe baskı yapar, ödem oluşur, Kuşlarımız da da hemen hemen aynı şekilde oluyor, karaciğer yağlanıyor, damarlar tıkanıyor, hormon düzeni bozuluyor,pankreas Enzim salgılayamıyor, kötü hücreler ortaya çıkabiliyor(kitle, tümör, kanser) tüm organlar birbirini tetikliyor,
♦öncelikle kilo vermeli,diyet yem ve sebze ile besleyin
♦Kafes dışında egzersiz yaptırın, uçmazsa yürütün
♦♦ZAYIFLAMALI♦♦
🌟Röhnfried Atemfrei tavsiye ederim solunum yolunun rahatlaması için
Buyrun

Bilal Yahya

Yeni Üye
Merhaba nefes problemi fazla kilodan olur, ♦akciğerleri kalbe baskı yapar, ödem oluşur, Kuşlarımız da da hemen hemen aynı şekilde oluyor, karaciğer yağlanıyor, damarlar tıkanıyor, hormon düzeni bozuluyor,pankreas Enzim salgılayamıyor, kötü hücreler ortaya çıkabiliyor(kitle, tümör, kanser) tüm organlar birbirini tetikliyor,
♦öncelikle kilo vermeli,diyet yem ve sebze ile besleyin
♦Kafes dışında egzersiz yaptırın, uçmazsa yürütün
♦♦ZAYIFLAMALI♦♦
🌟Röhnfried Atemfrei tavsiye ederim solunum yolunun rahatlaması için
Buyrun
Teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet abla dediğin ilacı internetten sipariş ettim ne zaman gelir bilmiyorum bugün ekstradan hayvanın burnu akıyor ne yapicam. @Demet bükay
Atemfrei gelene kadar kekik çayı verebilirsin ablacım
1 çay kaşığı kekik 1 çay bardağı su ile 5 kaynat
Burun deliklerine girecek şekilde kulak pamuğu ile sürün bastırarak günde 2 defa haftada 3 kere yeterli
Yarın sabahta suluğuna %50 kekik çayı %50 su doldurun, içsin toplam yarım suluk 5-6 saat kalsın

Bilal Yahya

Yeni Üye
Atemfrei gelene kadar kekik çayı verebilirsin ablacım
1 çay kaşığı kekik 1 çay bardağı su ile 5 kaynat
Burun deliklerine girecek şekilde kulak pamuğu ile sürün bastırarak günde 2 defa haftada 3 kere yeterli
Yarın sabahta suluğuna %50 kekik çayı %50 su doldurun, içsin toplam yarım suluk 5-6 saat kalsın
Teşekkürler abla yarın yapicam

Bilal Yahya

Yeni Üye
@Demet bükay abla aradan uzun süre geçti kuşumun tıslaması azalmıştı 2 haftalığına Antalya'ya gittim kuşa evdekiler olması gerektiği gibi baktı ama biricik kuşum bugün ölmüş paramparça oldum ne yapacağım bilmiyorum öldüğünde yanında bile değildim bana çok mu bağlanmıştı biricik kuşum ne yapicam şimdi 🙁

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
@Demet bükay abla aradan uzun süre geçti kuşumun tıslaması azalmıştı 2 haftalığına Antalya'ya gittim kuşa evdekiler olması gerektiği gibi baktı ama biricik kuşum bugün ölmüş paramparça oldum ne yapacağım bilmiyorum öldüğünde yanında bile değildim bana çok mu bağlanmıştı biricik kuşum ne yapicam şimdi 🙁
Başınız sağolsun sizin adınıza çok üzgünüm😞

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ablacığım
vakit geldiği zaman ne bir saniye önce ne de bir saniye sonra melek olup gidiyorlar birer birer😔🤲üzme kendini Takdiri ilahi ne derse O olur🤲🤲
Yanında olsan daha çok üzülürdün, radaan biraz zaman geçsin, belki yeni bir cana yuva olursun, bambaşka bir karekter ile seni karşılar💓
Başınız sağolsun 🤲🤲

Üst Alt