• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşum neden hızlı nefes alıp veriyor?

ceylimon

Aktif Üye
muhabbet kuşumu daha bugün aldım ve aldığımdan beridir hızlı nefes alıp veriyor bazen ağzını açıp kapıyor. Korkudan mı böyle yoksa hastalığı falan mı var acaba? oysa dışkısı normal

ceylimon

Aktif Üye
muhabbet kuşumu daha bugün aldım ve aldığımdan beridir hızlı nefes alıp veriyor bazen ağzını açıp kapıyor. Korkudan mı böyle yoksa hastalığı falan mı var acaba? oysa dışkısı normal
@Şehmus BAKIR az önce kuşumun yaşını sormuştum acaba bu soruya da bir bakabilir misiniz, endişelenmeye başladım

Nur Y.

Paylaşımcı
girdiği ortam yeni olduğu için de olabilir video ve dışkı ekler misiniz

Nur Y.

Paylaşımcı
Streamble.com dan videonuzu link olarak olusturup kopyalayın buraya cevap olarak atın

Nur Y.

Paylaşımcı
Tünekte tüm vücut görünecek şekilde kuyruk dahil çekerseniz daha sağlıklı olur 🙏 birde peçete üstüne yapılmış dışkı resmi

Nur Y.

Paylaşımcı
Dışkıda bir sey göremedim. Yeni bir ortamda alışma süresi olur genelde. Kafes değişimlerinde ortam değişimlerinde böyle seyler yasanması normal. Siz takipte kalın mutlaka.gervit Vitamin takviyesi entrobac probiyotik takviyesi aynı gün olmayacak şekilde haftanın birer günlerinde verebilirsiniz destek olmuş olursunuz. İsterseniz birtane daldarı asın

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ek olarak plastik tünek kullanmayın ve dışkıyla temasını kesin kafesin altında ızgarası olsun. Grit kum ve kalsiyum bloğu da eksik etmeyin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yer değişimi kuşlarda bu belirtileri gösterebilir arkadaşlarin söylediklerini yapın ve takip ediniz hayırlı olsun 👍

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Rica ederiz yardımcı olmak için buradayız.

Üst Alt