• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum neden böyle?

esozd

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
dışkısı sabah hafif pembe ve çok açık saydam sarı akşam ise çok koyu sarı ve koyu yeşil görsel ekledim..
Hastalık Belirti Tarihi
27 May 2023
Kullanılan İlaç
ilaç kullanmıyorum ama B vitamini var bağırsak için
kuşum 3 aylık petshopa tasma taktırmak için götürdüm ilk başta korktu sonra 3. kez denedigimizde artık çırpınmamaya başladı ondan sonra sindi evde ses çıkarmıyor uyukluyor gibi elimize alıyoruz geliyor kafese koyuyoruz duruyor yani çok sakin duruyor hasta gibi dışkı rengi ise sarımsı hafif bir pembelik vardi sabah ama şimdi koyu yeşil ve sarı anlamadım ve endişeleniyorum.. ilk 2 denemeyi kardeşim yaptı petshopla beraber ama 3. denemede ben tuttum herhangi bir incinme yok... Tüyleri ilk başta bir kötü oldu ama düzeldi.. kuşum için çok endişeliyim bana bilen birisi akıl verebilirmi ya da ne yapmam gerek korktuğu içinmi böyle yoksa üşütme olmuş olabilir mi? hava sıcaktı ama her ihtimali düşünüyorum bir çözüm bulamıyorum :( görsele bakar misiniz?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tasma takma gereği neden duydunuz?

Kuşun videosunu da atar mısınız?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşa tasma takılmaz. Kuşu strese sokmuşsunuz. Kuşa bir röntgen çektirin iç organda hasar olabilir kuşu incitmiş olabilirsiniz. Dışkı tahlili yaptırın. Pembelik kan büyük ihtimalle

Üst Alt