• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kusuyor

Sevcann

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal köpüklü kusma durgunluk sürekli uyuklama
Hastalık Belirti Tarihi
7 Kas 2022
Kullanılan İlaç
Avicare Digestive avicare vinegar ginger
Merhaba muhabbet kuşum 3 gündür hasta ilk günler yediği yemleri bütün olarak çıkarıyordu son iki gündür köpüklü kusuyor ishalde oldu tüylerini kabartıp öylece duruyor ötmüyor bugün veterinere danıştım anlattığınıza göre kursak mantarı gibi duruyor dedi avicare digestive ve avicare vinegar ginger sabah akşam 2 damla doğrudan ağzına damlatmamı söyledi 5 gün sonra 1 damlaya düşür dedi. Bunlar yeterli midir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 🙂 Kuşunuzun tünekte dururken çekilmiş kısa bir videosunu streamable com üzerinden yükleyin ve temiz peçete üzerinde yeni yapılmış dışkısını da görelim lütfen 🙏

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forumumuza hoşgeldiniz. İlaçları kullandıktan sonra dışkılarda ve kuşun hareketlerinde değişiklik oldu mu?

Sevcann

Yeni Üye
Forumumuza hoşgeldiniz. İlaçları kullandıktan sonra dışkılarda ve kuşun hareketlerinde değişiklik oldu mu?
Henüz bir defa kullandık doğrudan ağzına damlatmama izin vermiyor yarım yamalak damlatabildim ne yapacağımı bilmiyorum

Sevcann

Yeni Üye
İlaç damlattıktan sonra oldu böyle soluk borusuna mı kaçmış olabilr mi

Üst Alt