little
Aktif Üye
Herkese merhaba. 1,5 yaşına yakın dışı muhabbet kuşum var.
Tek başına yumurtladigindan kaynaklıdir diye düşünmüştüm. Bir ara dışkısı böyle ip gibi sulu siyahtı. Buradaki arkadaşların önerisi ile zeolit tozu verdim bir kaç gün. 1-2 hafta olmuştur vereli.
Şu anda tüy dökme döneminde de kendisi. Baktım yemleri kusmuş. Kafesin özelikle temizlemedim dışkısını görebileyim diye. Hasta uykulu hali galiba.
Neyi olabilir ?
hizliresim.com
Kustuklari
hizliresim.com
hizliresim.com
Tek başına yumurtladigindan kaynaklıdir diye düşünmüştüm. Bir ara dışkısı böyle ip gibi sulu siyahtı. Buradaki arkadaşların önerisi ile zeolit tozu verdim bir kaç gün. 1-2 hafta olmuştur vereli.
Şu anda tüy dökme döneminde de kendisi. Baktım yemleri kusmuş. Kafesin özelikle temizlemedim dışkısını görebileyim diye. Hasta uykulu hali galiba.
Neyi olabilir ?
fqxwlmq.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 3000×4000 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: fqxwlmq
Kustuklari
qxh9jgc.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 3000×4000 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: qxh9jgc
cjeueus.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 3000×4000 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: cjeueus