• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kusuyor durduk yere

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba, muhabbet kuşum arada bir çok nadiren yem kusardı fakat gece bu saatte epeyce kustu acaba neden ? Yemdendir diye düşünüyordum yemi başka yerden aldım fakat yine böyle oldu birkaç kuşta daha var ama çok nadir yapıyorlar sebebi ne olabilir kafeste ona dokunacak hiçbir şey yok 2 hafta önce bütün herşeylerininkafes telleri dahil virkons ile temizledim video ;

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, muhabbet kuşum arada bir çok nadiren yem kusardı fakat gece bu saatte epeyce kustu acaba neden ? Yemdendir diye düşünüyordum yemi başka yerden aldım fakat yine böyle oldu birkaç kuşta daha var ama çok nadir yapıyorlar sebebi ne olabilir kafeste ona dokunacak hiçbir şey yok 2 hafta önce bütün herşeylerininkafes telleri dahil virkons ile temizledim video ;
Açık yem mi aldınız? Poposunda yumurta var mı

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ağızda koku var mı peki? Sindirim ile alakalı da olabilir kursak mantarı başlangıcıda.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Açık yem mi aldınız? Poposunda yumurta var mı
Evet yem açıktı fakat yaklaşık 2 hafta önce değiştirdim yemi başka bir yerden aldım yumurtası yok
Ağızda koku var mı peki? Sindirim ile alakalı da olabilir kursak mantarı başlangıcıda.
Ağzı kapalı iken kokmuyordu yarın detaylıca inceleme yapacağım konuyu şimdi açtım ki unutmayayım diye , sabah gozlemleyeceğim yemezse mama ve zeolitim de var her türlü tam teçhizatla elimden geleni yapacağım teşekkür ederim ilginize

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şuanlık Hayati tehlikesi var mıdır acaba ? Hala ara ara kusuyor ışığı açtım yem yiyorsa yesin diye ama suyunu içti şimdi yine kustu eğer Hayati tehlikesi yoksa uyuyacağımda

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kardeşim kusma belirtisinin ne olduğunu biliyorsun zaten. Ben kursak mantarı başlangıcı olabileceğini düşünüyorum. Sindirim olsa şimdiye geçerdi, ki önceden de açmıştın sanki bununla alakalı bir konu diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. Kuşu diğerlerinden ayır. Zeolit ve elle besleme maman var. Zeolitli besleme yap.

Şu an için yapabileceğin kuşu ayırmak.
Gündüz başlarsın.
Yinede gündüz diğer arkadaşlarsa görünce bir bakıp yorum yapar konuna.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kardeşim kusma belirtisinin ne olduğunu biliyorsun zaten. Ben kursak mantarı başlangıcı olabileceğini düşünüyorum. Sindirim olsa şimdiye geçerdi, ki önceden de açmıştın sanki bununla alakalı bir konu diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. Kuşu diğerlerinden ayır. Zeolit ve elle besleme maman var. Zeolitli besleme yap.

Şu an için yapabileceğin kuşu ayırmak.
Gündüz başlarsın.
Yinede gündüz diğer arkadaşlarsa görünce bir bakıp yorum yapar konuna.
Teşekkür ederim sağolun 🙏🏻, şuan kusması bitti rahatladı gibi görünüyor öyleyse bende şuanlık rahat edebilirim yarın olunca dediklerinizi uygulayacağım:)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Muz verin, azıcık da zencefil tozu yedirin, bir de rezene demleyin yarım çay kaşığı dokunmuş olabilir yem ☺ Değiştirin derim ve Kübra ablanın dediği gibi elle besleme ve zeolit de iyi gelir 🌸