• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum küstü mü

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
Bu hafta final haftam kuşumla çok ilgilenemedim hırçınlaştı birden kafesten çıkmıyor geri giriyo ısırıyor sürekli, halbuki çok oyunmaz konuşkan bi kuştu zayıfladı bi de yem ve daldarı yiyo iştahı yerinde ama sanki küstü bize

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
kuşlarda bu durum görülebiliyor. çok ilgisiz kalması durumunda stresten tüy dökümüne de rastlayabilirsiniz ama ilgilendiğiniz takdirde küslüğünüzün çok süreceğini sanmıyorum

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
Kanadını da böyle yapıyo ve titretiyor kabarıyor ve tüneğine gagalıyor sürekli hiç böyle değildi u şaşkınım

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
kuşlarda bu durum görülebiliyor. çok ilgisiz kalması durumunda stresten tüy dökümüne de rastlayabilirsiniz ama ilgilendiğiniz takdirde küslüğünüzün çok süreceğini sanmıyorum
Çok ilgisiz kalmadı aslında normalde çok fazla ilgileniyorum daha az ilgilendim artık yanına yaklaştımıyo bile omzuma gelirdi gelmiyo elimi yaklaştıramıyorm :(

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Çok ilgisiz kalmadı aslında normalde çok fazla ilgileniyorum daha az ilgilendim artık yanına yaklaştımıyo bile omzuma gelirdi gelmiyo elimi yaklaştıramıyorm :(
ben şahsen kuşlarıma karşı derdimi anlatıyorum. final haftamdaydım o yüzden ilgilenemiyorum dediğim de oldu 😁 ve işin hastalıklı boyutu anladıklarını da düşünüyorum. ki insanla konuşur gibi konuşup derdimi anlattıktan çok kısa bir süre sonra da barışmış oluyoruz. biraz zaman verin stres yapmış olabilir. ona sevdiği şeylerden hazırlayıp ödüllendirebilirsiniz

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
ben şahsen kuşlarıma karşı derdimi anlatıyorum. final haftamdaydım o yüzden ilgilenemiyorum dediğim de oldu 😁 ve işin hastalıklı boyutu anladıklarını da düşünüyorum. ki insanla konuşur gibi konuşup derdimi anlattıktan çok kısa bir süre sonra da barışmış oluyoruz. biraz zaman verin stres yapmış olabilir. ona sevdiği şeylerden hazırlayıp ödüllendirebilirsiniz
Söyledim şimdi anlamıştır inşallah. Bir an önce eski haline döner umarım teşekkürler

Bahar Y.

Müdavim
Söyledim şimdi anlamıştır inşallah. Bir an önce eski haline döner umarım teşekkürler
İki yoruma aşırı güldüm😂😂😂

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
forum ruh ve sinir hastalıklarına döndü biri konuya helikopter sürer gibi vuuuvv diyerek atlamasa bari 😁
Vuuuuvvv kdjfkfjddf
Şaka bir yana ben de konuşuyorum, bence gerçekten anlıyorlar 😅

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kursakta anormal şişlik var kusma var mı kuşta yada ağızda beyaz tabaka? Kuşa yem hariç ne veriyorsunuz?

Dragon.

Aktif Üye
Gerçektende anlıyorlar ben konuşuyorum cicikuş diyin cikkkkkk falan diyor