• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kusma hareketi yapıyor

aclyx1

Aktif Üye
Herkese merhaba iyi akşamlar muhabbet kuşum 1 haftaya yakın videoda ekledigim gibi kusma hareketi yapiyor bunun nedeni nedir bişey mi var ?
Bunun haricinde herşeyi normal.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Grit kum ve probiyotik veriyor musunuz? Dışkı resmi de görebilir miyiz

aclyx1

Aktif Üye
Grit kum ve probiyotik veriyor musunuz? Dışkı resmi de görebilir miyiz
Dışkı resmini atiyorum. Geçen cuma günü veterinere götürdüm cigerlerini havalar soğuk olduğu icin olabilir biraz usutmus dedi ve igneye antibiyotik verdi hergun 10 ml suyuna damlat dedi birde ben yemini değiştirdim ondan olabilirmi? Hayır kum ve probiyotik kullanmiyorum kullanmami onerirseniz hangisini tavsiye edersiniz 😊

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Dışkıda bir sorun yok bu hareketi yem yedikten sonra mi yapıyor? Ne sureyle yapiyor? Tam olarak kusma hareketi degil ama bu hareketi yaparak sindirilmemis yem cikarabilir. Kum olarak versele laga anasonlu kumu oneririm ya da iyi bir grit kum da olabilir. Probiyotik olarak da entrobac kullanabilirsiniz.

aclyx1

Aktif Üye
Dışkıda bir sorun yok bu hareketi yem yedikten sonra mi yapıyor? Ne sureyle yapiyor? Tam olarak kusma hareketi degil ama bu hareketi yaparak sindirilmemis yem cikarabilir. Kum olarak versele laga anasonlu kumu oneririm ya da iyi bir grit kum da olabilir. Probiyotik olarak da entrobac kullanabilirsiniz.
Evet yem yedikten 20 30 dakika sonra 1 2 kez yapıyor sonra birakiyo. Kum ve probiyotik öneriniz için teşekkür ederim kısa sürede alacağım 🙏🏻

aclyx1

Aktif Üye
Birde yemi yiyor sorun yok ama yem değiştirince başladı bu hareket hiç degistirmiyodum ama başka yerde olduğum için bu yemi bulabildim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Gagasindan iceri bakmaya çalışın beyazlık ya da sarımsı bir topak gibi bir şey var mı?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Grit kum probiyotik ve multivitamin ile güzel bir yaşam sunabilirsiniz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yemi direkt değiştirmek yerine eski yem ile karıştırıp azalta azalta değiştirmeniz daha doğru olurdu

Üst Alt