- Hastalık Belirtileri
- öğürme ve pis koku
- Hastalık Belirti Tarihi
- 31 Ara 2022
Merhaba arkadaşlar. 3 4 gündür kuşumda aşağıdaki videoda olduğu gibi hareketler yaptığını fark ettim. Lakin her zaman bu şekilde değil gün içinde 1 2 kez bu tarz hareketler yapıyor. 2 gün öncede aynısını yapmıştı ve ağzından kan gelmişti çok az bir miktar. Ayrıca kuşum şu aralar aşırı derecede kötü kokmaya başladı. Sizce nesi var? Ne yapmalıyım?
Ek olarak kusması veya köpük çıkartma durumu yok, dışkısı normal nadiren de olsa az biraz sulu yapıyor. Gün içinde ve uyurken tünekte değil de kafes tabanında takılıyor arada sırada tüneğe çıkıyor.
Mantardan şüphelendiğim için kafesi her gün temizlemeye başladım. ve sirkeli suyunu fısfıs şişesine koyarak doğal dezenfekte etmeye çalışıyorum.
Ayrıca alt gagasının iç tarafının ucu siyahımsı olmuş. Sanki alt gagasının ucu çürüyor gibi görünüyor. Ama gagasında herhangi bir sıkıntı yok siyahımsı duruyor.
Ek olarak kusması veya köpük çıkartma durumu yok, dışkısı normal nadiren de olsa az biraz sulu yapıyor. Gün içinde ve uyurken tünekte değil de kafes tabanında takılıyor arada sırada tüneğe çıkıyor.
Mantardan şüphelendiğim için kafesi her gün temizlemeye başladım. ve sirkeli suyunu fısfıs şişesine koyarak doğal dezenfekte etmeye çalışıyorum.
Ayrıca alt gagasının iç tarafının ucu siyahımsı olmuş. Sanki alt gagasının ucu çürüyor gibi görünüyor. Ama gagasında herhangi bir sıkıntı yok siyahımsı duruyor.
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
youtube.com
Son düzenleme: