• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kuruma mı olmuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker789

Yeni Üye
Merhaba, muhabbet kuşumda son 1 aydır güçsüzleşme durumu var. Tünekte dönerken, kafeste tırmanırken ve yürürken sıkıntı ve güçsüzlük çekiyor. Dışkıları resimde görüldüğü şekilde hep iyi. Kuşuma düzenli her hafta multivitamin ve probiyotik veriyorum. Kuşumun göğüs kemiğine baktığımda hissedebiliyorum ama sanki bundan 8-9 ay önce baktığımda yine hissediyor gibiydim bilmiyorum nasıl bir sivrilikte olmalı. Kuşumun yeme içmesinde herhangi bir problem yok. Muhabbet kuşumda bi kusma durumu vb de yok. Sizce sorun nedir kuruma mı olmuştur? Eğer olduysa nasıl onu bu durumdan kurtarabilirim. Dışkılarken yem ile birlikte dışkılama sorunu yok o dışkılara yem kabuğu bulaştığından o şekilde.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba, hangi markaları kullanıyorsunuz takviyelerde?
Kullandığınız yemin markası ne?

ilker789

Yeni Üye
Merhaba, hangi markaları kullanıyorsunuz takviyelerde?
Kullandığınız yemin markası ne?
Multivitamin olarak röhnfried kullanıyorum. 1 ay öncesine kadar probiacti bird kullanıyordum. Şimdi onun son kullanma tarihi geçince entrobac’a geçtim. Şu an kullandığım yem garden mix

ilker789

Yeni Üye
Kuş rahat durmadığı için düzgün bakıp çekemedim ama bu şekilde sizce kuruma var mıdır? Dışkısı, yem ve içmesi gayet iyi

ilker789

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşumu tarttım 28 gr geldi. Eski halini tartmadığım için bilmiyorum çok mu zayıf?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
28 gram zayıf maalesef. Kursaktan besleme yapabiliyorsanız kursaktan besleme yapın. Mamaya zeolit tozu ekleyin.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kusma ağız kokusu dışkıda sindirilmemiş yem ishal durumu var mı? Kilosu evet zayıf ama verdiğiniz yem içeriği önemli yeteri kadar aspur yulaf var mı

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tek konudan ilerleyiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt