• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kursak mantarı olabilirmi

Busra1234

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Öğürme hareketi ve bazen salya çıkması, sıvı dışkı (ishal değil) ve beyazla dışkı kısmının karışması, halsizlik, sürekli uylu hali
Hastalık Belirti Tarihi
20 Şub 2022
Muhabbet kuşum dün sabah çok iyiydi ancak dünden beri halsiz bugünde öğürme hareketine bağlı halsizlik ve dışkının bu şekili alması gerçekleşti. Sanki boğazına tüy kaçtığı zamanki gibi öğürüyor ancak boğazına takılan her neyse çıkartamadığından bunu yapmaya devam ediyo. Dışkısınıda böyle görünce daha da korktum. Veterinere randevu aldım ancak istanbulda kuşlara bakan düzgün vet bulamadığımdan birkaç gün sonraya alabildim. Sizce nedir durumu?Ekli dosyayı görüntüle 19305Ekli dosyayı görüntüle 19306Ekli dosyayı görüntüle 19307Ekli dosyayı görüntüle 19308

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba yediklerinden bişey dokunmuş büyük ihtimalle kuşunuza kanatlı uzmanından randevu aldıysanız gidene kadar kursaktan aparatla besleyin 👍 elle besleme mamasi ve aparatı temin ediniz..iyi bir kanatlı uzmanı tavsiyesi istiyorsanız bu konuda yardımcı olalım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Usutmus olabileceğini düşünüyorum ama veterinerden randevu aldıysanız gidene kadar Şehmus abinin dediği gibi elle besleme yapın. Farklı bir şey yeme ihtimali varmı ona bakın.

Busra1234

Yeni Üye
Sanki yeni deilde bi sıkıntı belirtisi varmı daha önce bi anda böyle olamaz aslında
Arada böyle oluyor en son üç ay önce olmuştu ama kısa sürmüştü ve ince tüy kusmuştu, yine öyle olabileceğini düşünüyorum ama googleda kursak mantarıyla benzer semptom gösterince forumda sormak istedim

Busra1234

Yeni Üye
Merhaba yediklerinden bişey dokunmuş büyük ihtimalle kuşunuza kanatlı uzmanından randevu aldıysanız gidene kadar kursaktan aparatla besleyin 👍 elle besleme mamasi ve aparatı temin ediniz..iyi bir kanatlı uzmanı tavsiyesi istiyorsanız bu konuda yardımcı olalım
Floryadaki istanbul veterinere gidicem ama avrupa yakasında önerdiğiniz başka vet varsa orayada gidebilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Floryadaki istanbul veterinere gidicem ama avrupa yakasında önerdiğiniz başka vet varsa orayada gidebilirim
Floryadaki iyidir götürün analizi yapılsın ona göre ilaç verilecektir ama tedavi boyunca kursaktan beslemek lazım

Üst Alt