• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kursak mantarı mı

sudesnyy1

Yeni Üye
merhaba yardımınıza ihtiyacı var arkadaşlar benim beş yaşında bir muhabbet kuşum var son bir yıldır
solunum sıkıntısı var bazen vik vik sesler çıkartıyor bazen sarımtırak şekilde ağzına sıvı geldi daha önce kilosundandolayı bu problemleri olduğunu düşünmüştüm ama şu sıralar kilo verdiğimi fark ettim çünkü daha önce uçamayan kuşum bu sıralar uçmaya başladı bunu iyi bir şey olduğunu düşünürken bir yandan da kötü bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü kilo vermesi beni endişelendirdi. Solunum sıkıntısı olduğunu düşündüğümden doksiskilin etken maddeli ilaç kullandım ama çok etki etmedim iki aydır enerjisi yeme içmesi gayet iyi ama hâlâ nefes alıp verirken ses yapıyor ve sürekli olarak günde belki yüzlerce öksürüyor veterinerlere gittiğimde veterinerler röntgen istedi ama röntgen çekmenin bu yaşta bir kuş için riskli olduğunu söyledi konuya gelmiş olursak benim kuşum şu an ağzından sarı bir sıvı akıyor bu sıvı genellikle yemliğe eğildiğinde ve sıvı boğazına geldiğinde sanki onu yutuyor gibi oluyor kuş formunda tanıdığım bive sıvı boğazına geldiğinde sanki onu yutuyor gibi oluyor kuş formunda bir kişi bana kombin mix kullanmamı önerdi ve kombi mix sipariş verdim ama bazı semptomlar için de eczaneden telebir kişi bana kombin mix kullanmamı önerdi ve kombi mix sipariş verdim ama bazı semptomlar için de eczaneden trıflucan almalı mıyım çünkü bu ilaç mantar ilacı ve ilacın semptomları ile kuşunu semptomları aynı sizce hangi ilacı kullanmalıyım kombo mix gelene kadar trafo caalmalı mıyım çünkü bu ilaç mantar ilacı ve ilacın semptomları ile kuşunu semptomları aynı sizce hangi ilacı kullanmalıyım kombo mix gelene kadar triflucan kullanmalı nasıl kullanmalıyım lütfen bu konu hakkında bana destek verir misiniz ilginiz için teşekkür ederikullanmalı nasıl kullanmalıyım lütfen bu konu hakkında bana destek verir misiniz ilginiz için teşekkür ederi aşağıda kuşun resimlerini atacağım incelemeniziönemle rica ediyorum

Ekli dosyalar

Üst Alt