• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kursak mantari mi yardım

..bulut11

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma hareketi, halsizlik, kabariklik
Merhaba yaklaşık 8 aylık bir muhabbet kuşum var. Kabardiğını, biraz halsiz olduğunu ve kusma hareketi yaptığını fafkrttim. Bı de ishal olmuş diskisinin fotoğrafini ekleyeceğim. Yemine suyuna kafes temizliğine dikkat etmeye calisiyorum fakat sürekli perdenin üst kısımlarına çıkıyordu. Orası da tozlu falan olduğu için ordan hasta olmuş olabilir diye düşündüm. Kursak mantari mi olmuş sizce ve ne yapabilirim lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gritli kuş kumu kullanıyor musunuz? Ağzında koku var mı? Yavrunuz aç beslemeniz lazım 🙏

..bulut11

Yeni Üye
Gritli kuş kumu kullanıyor musunuz? Ağzında koku var mı? Yavrunuz aç beslemeniz lazım 🙏
Kuş kumu kullanmıyorum gaga taşı vardı almam gerekiyorsa alayim. Kuşum çok sık yemek yiyen bir kuş değil genelde perdelerin üstünde dolaşıyor ben yemek yemesi için kafese getiriyorum yoksa kendi kafesine az geliyor. Fotoğrafi çektiğim sıra yemek yiyordu. Kafesinden yemini dal darisini eksik etmiyorum. Ağzında koku var mı bilmiyorum bakarim nasıl bir koku?

Üst Alt