• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum köpüklü kusuyor!

OnEfCa

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Köpüklü kusma, kabarma, durgunluk
Hastalık Belirti Tarihi
23 Mar 2022
Merhaba 2.5 yaşında erkek muhabbet kuşum var. Öğrenciyim tüm gün kampüste olduğum için az önce eve geldim. Kekik naber? Dediğimde normalde heyecanlı bir şekilde ötmeye başlar bugün sessizdi yanına gittim tüylerini kabartmış bir şekilde duruyordu. Biraz boynunu kaşıdıktan sonra kusmaya başladı. Öyle çok değil ama köpük kusuyor. Yemesi içmesi yerinde fakat korkuttu. Izmir Güzelyalıda yaşıyorum yakınımdaki kuş veterinerlerinin hepsi kapalı acil bir durum ise Bornovada vet hastanesine götüreceğim cevaplarsanız çok mutlu olurum. Iyi forumlar.

EnesGenç

Eski Forumcu
Kursak mantarindan şüpheleniyorum. Kusmugunda koku varmi. Cokmu kusdu . Farklı bir şey mi yedi .

EnesGenç

Eski Forumcu
Merhaba 2.5 yaşında erkek muhabbet kuşum var. Öğrenciyim tüm gün kampüste olduğum için az önce eve geldim. Kekik naber? Dediğimde normalde heyecanlı bir şekilde ötmeye başlar bugün sessizdi yanına gittim tüylerini kabartmış bir şekilde duruyordu. Biraz boynunu kaşıdıktan sonra kusmaya başladı. Öyle çok değil ama köpük kusuyor. Yemesi içmesi yerinde fakat korkuttu. Izmir Güzelyalıda yaşıyorum yakınımdaki kuş veterinerlerinin hepsi kapalı acil bir durum ise Bornovada vet hastanesine götüreceğim cevaplarsanız çok mutlu olurum. Iyi forumlar.
Elle besleme gerekebilir

OnEfCa

Yeni Üye
Kursak mantarindan şüpheleniyorum. Kusmugunda koku varmi. Cokmu kusdu . Farklı bir şey mi yedi .
Çok az kustu ben gelmeden önce de kusmus başı ıslaktı kustuktan sonra temizlenmek için kafese sürüyor yemlik çevresinde de kusmuk gördüm ama koku yok sanırım çok bi fark yoktu

OnEfCa

Yeni Üye
Kusmuğun yapısı biraz mukus gibi ben ilk burnundan geldi sandım ama miktar burnundan gelemeyecek kadar çoktu. Dediğim gibi öğrenciyim 07.00 18.00 arası evde yalnız onun dışında sıcak odada benimle beraber kalıyor korkuyorum dediğim gibi acil bir durumsa hemen vet hastanesine götüreceğim

OnEfCa

Yeni Üye
@Şehmus BAKIR üstadım rahatsız ettim kusura bakmayın ama bilginize ihtiyacım var yardım ederseniz çok mutlu olurum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben bir video ve dışkı resmi görebilir miyim 👍
Streamable com dan ekleyiniz

OnEfCa

Yeni Üye
Ben bir video ve dışkı resmi görebilir miyim 👍
Streamable com dan ekleyiniz
Tekrardan iyi akşamlar kuşum çok şükür düzeldi elle besleme yaptım önce bi uyukladı sonra kendine geldi odanın içi sıcak olmasına rağmen ısıtıcı ped taktım belki üşütmüştür diye şu an canavar gibi benim oğlan :D Glovet Maxibird Premiks Vitamin verdim bir miktar o bence çok çok yardımcı oldu. Yine de çok ama çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Forumunuzu yeni keşfettim fakat artık uğrak yerim :) Tekrardan iyi akşamlar dilerim. İyi forumlar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tekrardan iyi akşamlar kuşum çok şükür düzeldi elle besleme yaptım önce bi uyukladı sonra kendine geldi odanın içi sıcak olmasına rağmen ısıtıcı ped taktım belki üşütmüştür diye şu an canavar gibi benim oğlan :D Glovet Maxibird Premiks Vitamin verdim bir miktar o bence çok çok yardımcı oldu. Yine de çok ama çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Forumunuzu yeni keşfettim fakat artık uğrak yerim :) Tekrardan iyi akşamlar dilerim. İyi forumlar
Geçmiş olsun..o zaman nezle olmuş kuşunuz siz doğru olanı yapmışsınız öyle bir durumda sıcak ortam, elle besleme ve multivitamin 👍 sonrasında düzenli şekilde probiyotik verin

Üst Alt