• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum karanlıkta uyumuyor

figengirgin

Aktif Üye
Kuşum karanlıkta uyumuyor ne yapmam gerekir ışıkta da uyumuyor

figengirgin

Aktif Üye
Karanlıkta ötüyor ve kafesin içinde çok geziyor karanlıkta kalınca gece lavaboya falan kalkıyorum sesizce bakiyorum uyanık bundan önceki kuşum uyurdu gece onun uyuduğugunu görebiliyordum

figengirgin

Aktif Üye
Yolma falan yok öyle cinsi farklı kuş mus ama cinsini anlamdigim için bilmiyorum

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Karanlıkta ötüyor ve kafesin içinde çok geziyor karanlıkta kalınca gece lavaboya falan kalkıyorum sesizce bakiyorum uyanık bundan önceki kuşum uyurdu gece onun uyuduğugunu görebiliyordum
Dışkı resmi tünek üstünde video istemiştim dış parazit yaptırmanızda fayda var video ve dışkı fotosu atarsanız iyi olur

Doğacı

Eski Forumcu
Işığı söndürün ve gece lambası takın beyaz renk. Hafif ışıklı olsun ortam.

Ayrıca o tarz kuş yemi kullanmayınız.Boyalı ekmek/boyalı ürün olmamalı yemin içinde.
Versele Laga muhabbet kuşu yemi kullanabilirsiniz tavsiye ederiz.
Ve kafesin içindeki sarı şey gaga taşı/enerji blok taşı ise onu da kullanmayalım.

figengirgin

Aktif Üye
Işığı söndürün ve gece lambası takın beyaz renk. Hafif ışıklı olsun ortam.

Ayrıca o tarz kuş yemi kullanmayınız.Boyalı ekmek/boyalı ürün olmamalı yemin içinde.
Versele Laga muhabbet kuşu yemi kullanabilirsiniz tavsiye ederiz.
Ve kafesin içindeki sarı şey gaga taşı/enerji blok taşı ise onu da kullanmayalım.

figengirgin

Aktif Üye
Işık söndürmeme imkan yok çok ötüyor gece labasi dahi kullaniyoruz ama olmuyor sarı olan protegin taşı kaldırmam mi gerekiyor

Brcbrtny

Aktif Üye
Işık söndürmeme imkan yok çok ötüyor gece labasi dahi kullaniyoruz ama olmuyor sarı olan protegin taşı kaldırmam mi gerekiyor
Bana da hediye gelmişti trendyoldan çöpe attım çok güzel kokuyor parfüm gibi , sağlıksızdır diye düşündüm şahsen turuncuydu bana gönderilen gaga taşı da , bence kullanmayın

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
evet kaldırmanız gerekiyor içinde renklendirico var onun yerine mineral blok ve kalamar kemiği almanız lazım

Üst Alt