• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kafesin altına karton saklıyor

AkifLm

Paylaşımcı
Geçenlerde atmıştım burayı yiyorlar diye bugün yuvayı temizlerken bununla karşılaştım

Ekli dosyalar

AkifLm

Paylaşımcı
Ama yumurtaya dair hiçbirşey yok erkek gidiyor üstüne bu kaçıyor kaç gündür

AkifLm

Paylaşımcı
Aradaki kartonu aldım zaten baya deforme olmuştu birşey olur mu birbirlerini görseler @Burçak A.

Ekli dosyalar

levocan

Yeni Üye
Aman dikkat et geçen benim kuslardan erkek olan öteki bölüme girmiş eşli çiftler bunu çok kötü dovmusler ayırdım şu anda başka kafese aldim

AkifLm

Paylaşımcı
Aman dikkat et geçen benim kuslardan erkek olan öteki bölüme girmiş eşli çiftler bunu çok kötü dovmusler ayırdım şu anda başka kafese aldim
Zaten ayrıda bakalım anlaşıyorlar ya bizde hepsi

AkifLm

Paylaşımcı
Eğer anlaşıyorlar, yumurtaya da yatıyorlarsa sorun yok
Ya ortada yumurta yok kiiiii çiftleşenlerde tık yok diğerleri zaten çiftleşmek istiyor erkek ayak atıyor aslında iki çifttede aynı erkek ayak atıyor öpüyor dişiler istemiyor biraz önce çiftleşen çiftimdeki erkek dişinin üstüne çıktı indi olmadan bende anlamadım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence ayrı kafeslerde, farklı odalarda olsunlar derim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ya ortada yumurta yok kiiiii çiftleşenlerde tık yok diğerleri zaten çiftleşmek istiyor erkek ayak atıyor aslında iki çifttede aynı erkek ayak atıyor öpüyor dişiler istemiyor biraz önce çiftleşen çiftimdeki erkek dişinin üstüne çıktı indi olmadan bende anlamadım
Bu yazdığınızı da bende anlamadım🤷bir erkek iki dişiye mi gidiyor? Beklemek gerekiyor, dişiler kızgınsa kuluçkaya yatar değilse olmaz zaten

AkifLm

Paylaşımcı
Bu yazdığınızı da bende anlamadım🤷bir erkek iki dişiye mi gidiyor? Beklemek gerekiyor, dişiler kızgınsa kuluçkaya yatar değilse olmaz zaten
Hayır bakın şöyle iki çiftinde erkekleri dişilerine yaklaşıyor ama dişiler kaçıyor bu çiftleşen dişide zaten yumurtaya dair birşey yok şaşırdım bende ilk defa böyle birşeyle karşılaştım dişiler ve erkekler kızgın zaten

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hayır bakın şöyle iki çiftinde erkekleri dişilerine yaklaşıyor ama dişiler kaçıyor bu çiftleşen dişide zaten yumurtaya dair birşey yok şaşırdım bende ilk defa böyle birşeyle karşılaştım dişiler ve erkekler kızgın zaten
Dişiler baskın olunca erkek ne yaparsa yapsın yanaştırmaz😔

Üst Alt