• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum kafasını aşağı yukarı sallıyor

alex-

Yeni Üye
Eşi var mıdır? Sanırım kızgınlık gelmiş ondan dolayı kur yaparak kusmaya çalışıyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana kur kusması gibi gelmedi. Grit kum kullanıyor mu kuşunuz. Ve probiyotik. Kusma yok sadece kusma hareketi yapıyor sanım. Bu hareket kusma şekline dönerse ve salyalı olursa o zaman dikkate almak gerekir. Temiz peçeteye güncel dışkı fotosu alabilir miyiz.

rabia123

Aktif Üye
Bana kur kusması gibi gelmedi. Grit kum kullanıyor mu kuşunuz. Ve probiyotik. Kusma yok sadece kusma hareketi yapıyor sanım. Bu hareket kusma şekline dönerse ve salyalı olursa o zaman dikkate almak gerekir. Temiz peçeteye güncel dışkı fotosu alabilir miyiz.
evet kullanıyoruz,
daha dün entrobac verdim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı normal. Takviyeleri düzenli şekilde devam edelim. Dediğim gibi kusmalar salyalı ve ağızda koku olursa sıkıntı yaratır. Eğer o şekilde olursa bu konu altına güncelleme yapınız.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Mod arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum. Dışkıda bozulma olursa, öğürme devam ederse, kusma olursa bu başlık altında yazınız. Kur kusması değil. Probiyotiği bugün de verin

Üst Alt