• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum iyileşmedi;(

teko

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
1 yıldır Tüy döküntüsü, zayıflık
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ocak 2024
Kullanılan İlaç
Antibiyotik
Muhabbet kuşum yaklaşık 1 yıldır tüy sorunu yaşıyor. Önceden uçuyordu, artık uçamiyor, veteriner de birkaç iğne ilaç verdi ama düzene girmedi. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Sonuç nasıl ?

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum yaklaşık 1 yıldır tüy sorunu yaşıyor. Önceden uçuyordu, artık uçamiyor, veteriner de birkaç iğne ilaç verdi ama düzene girmedi. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Sonuç nasıl ?
Merhaba konum Bursa gözüküyor hangi veterinere gittiniz, ben de Bursa dayım uzman sayılı var. Şuanda bu hastalığa tedavi uygulanıp iyileşmiş canlar mevcut. Eskişehir Duru veteriner kliniği uzaktan destek veriyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tüylerindeki dağınıklık dolaşım sistemi sorunu olduğunu gösteriyor yani gözle analizim karaciğer olduğunu düşünüyorum tabi bundan emin olmak için röntgen sonucu görmek lazım 👍 Bence daha fazla ilaç yüklemeyiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tarık hocamın da dediği gibi Eskişehir Duru Veteriner Kliniği ile iletişime geçin, bu bir tüy hastalığı. Onlar uzaktan yardımcı olurlar ☺

teko

Yeni Üye
Merhaba konum Bursa gözüküyor hangi veterinere gittiniz, ben de Bursa dayım uzman sayılı var. Şuanda bu hastalığa tedavi uygulanıp iyileşmiş canlar mevcut. Eskişehir Duru veteriner kliniği uzaktan destek veriyor.
Teşekkürler. Hafta içi Eskişehir Duru veteriner ile iletişime geçeceğim. Umarım bir çözüme ulaşırım.