• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum ishal

Ahmet Alkış

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal
Hastalık Belirti Tarihi
14 Ocak 2026
Kullanılan İlaç
Anti-ishal
muhabbet kuşum 1 haftadan uzun süredir ishal ,kuşçuya gittiğimde bana anti-ishal verdi suyuna 15 damla damlat dedi dozu çok bulduğum için daha az damlattım şuan ağzından ver dedi 2 kere, 1 haftadır yulaf yediryorum .haşlanmış patates verdim anti-ishal veriyorum, ancak nafile hala devam ediyor odaları sıcak ne yapacağım bilmiyorum. 2side ishal yardım eder misiniz? enerji yem suda bir sorun yok arada bakıyorum ishal azalmış gibi geliyor ancak bugün yine sıvı gözlemledim.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Altına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı olunca resmini paylaşırmısınız. Beslenme düzenleri ve kullandığınız takviyeler var ise nelerdir?

Ahmet Alkış

Yeni Üye
Hocam beslenme olarak yem var 2 haftada bir dal darı arada meyve sebze veriyorum şu aralar kestim

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
2side ishal demişsiniz 2 kuş var ikisi de aynı şekilde mi dışkıları? Probiyotik takviyesi verdiniz mi vermediyseniz 3 gün üst üste probiyotik verin 4. sade su günü sonrası tekrar dışkı resmi ekleyin. Ayrıca mamaist.com w.pp hattıyla iletişime geçip zeolit tozu temin edin ve 10 gün kullanın. Sevdikleri bir şeye günde bir kere mercimek tanesi kadar değdirin ve yediklerine emin olun kum gibi direk kaptanda yiyebilirler ama fazla vermeyin dikkat edin.

Üst Alt