• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ishal?

Cakılll

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
11 Ocak 2025
Merhaba muhabbet kuşum bi kac gun once ishal oldu halsizleşti aniden suyuna vitamin attım ishal ilacım attım gecmedi veterinere götürdüm kontrol etti korkulcak bişiy yok deyip ilaç verdi şırıngayla tüylerindeki kapsülleri cıkartın dedi batma yapar dedi eve geldik uyuyo arada ötüyo elime aldığımda göbek kısmı sivriydi sanki internetde de araştırınca kuruma hastalığı belirtisi diye cıktı korktum acıkcası veteriner anlardı diye düşünüyorum ama içim içimi yiyo bi yandanda arada agzını acıp kapatıyor 😓😥

Erenb51

Paylaşımcı
Merhaba kuşunuz yem yemiyor mu ? Patates haşlaması şırınga ile yedirebilirsinz eğer yemiyorsa kuş aç kalmasın. Dışkısı nasıl? sabah size daha iyi yanıt verirler aynısı bnm kusumda da olmustu

Arsızıım

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum bi kac gun once ishal oldu halsizleşti aniden suyuna vitamin attım ishal ilacım attım gecmedi veterinere götürdüm kontrol etti korkulcak bişiy yok deyip ilaç verdi şırıngayla tüylerindeki kapsülleri cıkartın dedi batma yapar dedi eve geldik uyuyo arada ötüyo elime aldığımda göbek kısmı sivriydi sanki internetde de araştırınca kuruma hastalığı belirtisi diye cıktı korktum acıkcası veteriner anlardı diye düşünüyorum ama içim içimi yiyo bi yandanda arada agzını acıp kapatıyor 😓😥
Korkutmak istemem daha bilgili insanlar yazsın elbette ama benim oğlumun da göğüs kısmı bıçak gibi keskindi, meğerse yemek yiyor gibi gözüküp yemiyormuş. Kursak kısmını kontrol edin lütfen

mortsvivants

Paylaşımcı
Merhaba, kuşunuzun videosunu streamable.com'dan gönderir misiniz? Dışkısının fotoğrafını da yollayın. Vitamin ve ishal ilacı olarak ne verdiniz? @Demet bükay @Burçak A.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye