• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum ishal ve stresli!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertciftci26

Yeni Üye
Merhaba durum şöyle, Muhabbet kuşum haziran ayında kuruluk geçirdi ve çok şükür bu hastalığı atlattı. kuruluğu mikostatin adlı ilaç ile atlattık ve eski haline döndü. benim kuşum her türlü meyveyi çok seviyor fakat yiyince direkt ishal oluyor. Velhasıl evimiz tadilattaydı ve kuşum yolunu kaybedip bir şekilde ben evde yokken alçı kutusunun içine düşüyor üstüne bunu gördükten sonra direkt suyun altına götürüp yıkıyorum. yıkadıktan sonra kalp atışları çok atıyordu ve korkmuştu. bundan sonra kakası ishale döndü ve 1 haftadır da geçmiyor. Veterinere götürdük multivitamin ve probiyotik verdi. poposu için de temizleme ilacı verdi. fakat hiçbir düzelme yok. aşırı keyifsiz ve halsiz. dün itibariyle doktor antibiyotik verdi kullandık fakat hiçbir etki göremedik. yem ve suyundan çok az içiyor zaten. kakası koyu yeşil siyah arası hafif kuru ıslak arası. Şimdiden teşekkür ederim..

mertciftci26

Yeni Üye
kakasının fotoğrafı böyle ve kendisi de kabarmış bir şekilde duruyor.
WhatsApp Görsel 2024-11-03 saat 23.13.20_fa4dce76.jpgWhatsApp Görsel 2024-11-03 saat 23.13.22_3e2e3001.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kakasının fotoğrafı böyle ve kendisi de kabarmış bir şekilde duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 71709Ekli dosyayı görüntüle 71708
Merhaba, geçmiş olsun zeolit tozu kullanmalısınız
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen
Zeolit tozunu mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Yulaf verin, doğal probiyotiktir, aspur verin ishali toparlar, sıcak tutun kafesin üstünü kapatın çok sıcak olsun

mertciftci26

Yeni Üye
Merhaba, geçmiş olsun zeolit tozu kullanmalısınız
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen
Zeolit tozunu mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Yulaf verin, doğal probiyotiktir, aspur verin ishali toparlar, sıcak tutun kafesin üstünü kapatın çok sıcak olsun
Demet hanım whatsapp hattını bulamadım ama mesaj yoluyla iletebilir misiniz.

mertciftci26

Yeni Üye
[QUOTE="ufuk12, post: 307764, member: 14829"

çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur bizi habersiz bırakmayın lütfen 🙏🏻
[/QUOTE]
Ufuk bey çok saolun Allah razı olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...