• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ishal mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yediği veya içtiği birşey dokunmuş olabilir kuşun videosunu görebilirmiyim

kerem_ykr

Aktif Üye
Yediği veya içtiği birşey dokunmuş olabilir kuşun videosunu görebilirmiyim
Enjoy Vitaminli Muhabbet Kuşu Yemi ismi bu kuş yeminin. Bundan olabilir mi. Suyu çeşmeden veriyordum. İçme suyuyla değiştirdim. Eklemem gereken yada çıkarmam gereken birşey var mı? Dal darı vb şuan yok kafesinde. Eklemeli miyim?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Enjoy Vitaminli Muhabbet Kuşu Yemi ismi bu kuş yeminin. Bundan olabilir mi. Suyu çeşmeden veriyordum. İçme suyuyla değiştirdim. Eklemem gereken yada çıkarmam gereken birşey var mı? Dal darı vb şuan yok kafesinde. Eklemeli miyim?
O yem market yemi ve çok raflarda nemli depolarda bekler ondan olma ihtimali yüksek gerekli ihtiyaçlarını verin gerwit entrobac ve grit kum alın daldari verebilirsiniz yemi iyi bir karışım alın 👍

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Verdiğiniz yem içerik olarak yeterli yem değil. Mamaistin kendi yemi içerik olarak çok iyi onu tavsiye ediyorum. Çeşme suyuda bozmuş olabilir kuşu. Vitamin ve probiyotik kullanmıyorsanız. Mamaistten gervit ve entrobac temin edin. Entrobac gelince 3 gün arka arkaya uygulayın. Dışkıyı toplaması için.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çeşme suyu klorlu olduğu için hayvana iyi gelmez. Yeminiz bayat olabilir. Kullandığınız vitamin iyi değil. Hepsi üst üste gelmiş. Bunları değiştirip kuşada entrobac vitamin ve probiyotik alıp dışkı takibi yapın. Hala düzelmiyorsa hastalıktan şüphelenebilinir

kerem_ykr

Aktif Üye
O yem market yemi ve çok raflarda nemli depolarda bekler ondan olma ihtimali yüksek gerekli ihtiyaçlarını verin gerwit entrobac ve grit kum alın daldari verebilirsiniz yemi iyi bir karışım alın 👍
Grit kum var ama yemediği için kafeste bulundurmuyorum. Hata mı yapıyorum? Yeme karıştırsam olur mu? Bir de yemi bugün bitti. Yeni yem alacağım. Pet shoplarda bulunan hangi yemi önerirsiniz? İnternetten alamayacağım maalesef

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Grit kum var ama yemediği için kafeste bulundurmuyorum. Hata mı yapıyorum? Yeme karıştırsam olur mu? Bir de yemi bugün bitti. Yeni yem alacağım. Pet shoplarda bulunan hangi yemi önerirsiniz? İnternetten alamayacağım maalesef
Hobi bayisi petshop bulabilirseniz, hobi yemler çok güzel. Üretimde de kullandığım yem markası. Ama maalesef diğer petshop ürünlerini bilemiyorum. Sadece goldwings kullanan ve kuşunda hastalık gördüğümüz çok üyemiz var ama rastlantı da olabilir. Yine de şüpheli bir durum