• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ishal mi ?

Metis

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 2 haftadır ishal veterinere götürdüm neo terramycin verdi 5 gün kullandım sonuç alamadım tekrar götürdüm iç parazit ilacı novamev verdi haftada 1 ağzına 1 damla dedi bugün 2. Dozunu verdim ama hala ishal neşesi yerinde yemesi içmesi yerinde takviye olarak elektrolitte veriyorum ama iyileşme göremedim 3 kez veterinere gittim başka ne yapabilirim lütfen yardım edin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun videosunu streamable.com dan ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Nerede ikamet ediyorsunuz İstanbul da iseniz Şehmus hocam bu konuda yardımda bulunabilir.

Metis

Yeni Üye
Streamable Video Kilisteyim ve sanırım buradaki veterinerler kanatlı hayvanlardan anlamıyor 3 kez gittim sonuç alamadım :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Verdiğiniz yem,ve katkıların hepsinin resimlerini görebilir miyim 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elektroliti kim ve niçin önerdi? Kuşunuz çok su tüketiyor mu? Yemdeki boyalı ekmekleri önermiyorum ve karışımda aspur hiç yok daha iyi karışımli yem tercih edebilirsiniz 👍 ayrıca grit kum, kalamar kemiği gerwit ve entrobac temin ederseniz kuşunuza iyilik yapmış olursunuz

Metis

Yeni Üye
Elektroliti kim ve niçin önerdi? Kuşunuz çok su tüketiyor mu? Yemdeki boyalı ekmekleri önermiyorum ve karışımda aspur hiç yok daha iyi karışımli yem tercih edebilirsiniz 👍 ayrıca grit kum, kalamar kemiği gerwit ve entrobac temin ederseniz kuşunuza iyilik yapmış olursunuz
Elektroliti veteriner önerdi çok su kaybediyor canlandırır dedi evet çok su tüketiyor aspuru ayrı aldım ama asla yemiyor hatta kıramadığını düşünüp ezip öyle veriyorum yinede yemiyor böbrek sorunu olabilir mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elektroliti veteriner önerdi çok su kaybediyor canlandırır dedi evet çok su tüketiyor aspuru ayrı aldım ama asla yemiyor hatta kıramadığını düşünüp ezip öyle veriyorum yinede yemiyor böbrek sorunu olabilir mi
Evet maalesef böbrek belirtileri var ama tabi bunu en garanti röntgen ile anlarız 👍 Suyunu hergun tazeleyin ona meyve verin muz potasyum açısından iyidir eğer yerse tabiki Sonra ıspanak,kara lahana yaprağı gibi minerali yüksek sebze verin kilo kontrolü yaparak kilo almasını engelleyin yemleri zengin karışım olsun.ilac vermeyin daha kötü yapacaktır geçmiş olsun

Metis

Yeni Üye
Evet maalesef böbrek belirtileri var ama tabi bunu en garanti röntgen ile anlarız 👍 Suyunu hergun tazeleyin ona meyve verin muz potasyum açısından iyidir eğer yerse tabiki Sonra ıspanak,kara lahana yaprağı gibi minerali yüksek sebze verin kilo kontrolü yaparak kilo almasını engelleyin yemleri zengin karışım olsun.ilac vermeyin daha kötü yapacaktır geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim biraz düzelir gibi oldu eskisi kadar sulu yapmıyor