• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler muhabbet kuşum için takviye

paşa kuşum

Yeni Üye
Merhabalar. 4.5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var. Diyetinde sadece hazır yemlerden var. Pet's Family kullanıyorum ama zararlı olabilir diye biliyorum sürekli aynı yemeği vermek. Kuşuma ne gibi ek gıda hazırlayabilirim? Yakında üniversite için evden ayrılacağım ve maalesef kuşumu götüremeyeceğim. Kuşumun bütün takviyelerinin tarihi geçti, aylardır kullanmıyoruz. Virkon S ile kafesini temizleyeli de uzun zaman oldu. Biraz çekiniyorum açıkçası yeterince iyi durulayamamaktan. Bütçem 500₺ civarı takviyeler için. Önerebileceğiniz en gerekli takviyeleri ve atıştırmalık önerilerini bekliyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. 4.5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var. Diyetinde sadece hazır yemlerden var. Pet's Family kullanıyorum ama zararlı olabilir diye biliyorum sürekli aynı yemeği vermek. Kuşuma ne gibi ek gıda hazırlayabilirim? Yakında üniversite için evden ayrılacağım ve maalesef kuşumu götüremeyeceğim. Kuşumun bütün takviyelerinin tarihi geçti, aylardır kullanmıyoruz. Virkon S ile kafesini temizleyeli de uzun zaman oldu. Biraz çekiniyorum açıkçası yeterince iyi durulayamamaktan. Bütçem 500₺ civarı takviyeler için. Önerebileceğiniz en gerekli takviyeleri ve atıştırmalık önerilerini bekliyorum.
Merhaba
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir
Bölünmüş olarak alabilirsiniz tek kuş için 20 ml yeterli olur yaklaşık 1 sene gider😊
Atıştırmalık gerek yok
Yulaf olabilir ek olarak
Sebze verin, meyve verin
Buyrun okuyun lütfen

Üst Alt