• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusum icin ne yapabilirim

Murat41

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gık gık sesi çıkar, nefes alırken bile
Hastalık Belirti Tarihi
14 Kas 2022
Kullanılan İlaç
Kullanmadım
Merhaba
Kusum gövde tüylerini yoruyor diye düşünüyorum. Fotolarını atacagim. Birde sürekli gık gık sesi çıkartıyor. Nefes alırken bile. Ne yapabilirim. Teşekkürler

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz kuşunuzun streamable.com dan kuyruk da gözükecek şekilde videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı. Kuşunuz bu derece kendini yolması ya stres kaynaklı yada parazit şüphesi uyandırdı bende. Ama hocalarımızın yorumlarını bekleyin. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Murat41

Yeni Üye
Merhabalar hoşgeldiniz kuşunuzun streamable.com dan kuyruk da gözükecek şekilde videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı. Kuşunuz bu derece kendini yolması ya stres kaynaklı yada parazit şüphesi uyandırdı bende. Ama hocalarımızın yorumlarını bekleyin. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Video linki Streamable Video (yeni)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kıyamam ben ona 😔 kuşta birden fazla hastalık var sanki parazit, solunum problemi gibi 🙁 @Bahar Y. @Şehmus BAKIR hocalarım müsaitlik durumuna göre size dönüş sağlarlar çok geçmiş olsun 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu götürün röntgen çektirin ağrısı var hayvanin büyük ihtimalle böbrek veya karaciğer ağrısı olabilir nerede ikamet ediyorsunuz?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ne zamandır bu rahatsızlıkları var?

Murat41

Yeni Üye
Kuşta solunum problemi var ve stresten kendisini yoluyor, stres sebebi bana göre eşi olmaması çok kızışmış çünkü, kızgınlık yumurtası bırakıyor mu?
Eşi var 2 aydır , şuana kadar hiç kızgınlık yumurtası bırakmadı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nilverm kullanabilirsiniz ama öncesinde röntgen çekilirse iyi olur

Üst Alt