• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Hızlı Nefes Alıyor Kuyruğunu Titretiyor

aliriza

Yeni Üye
Muhabbet kuşum yaklaşık 5 6 aydır hızlı nefes alıyor. Kuyruğunu yukarı aşağı hızlı hareket ettiriyor. Vik Vik diye ses çıkartıyor fakat her zaman değil yani bazen kafesine yaklaştığımızda bazen durduk yere. Dışkısını ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yaklaşık 1 Aydır Röhnfried 7 li vitamin setini kullanıyorum.(Gervit-W,Taubenfit-E50,BT Amin Forte,Sedechol,Avidress, Usne Gano,Hexenbier)

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Streamable üzerinden buraya videosunu ekler misiniz? Bahsettiğiniz belirtiler solunum problemi olduğunu gösteriyor. Uzun süredir vöyleyse ve herhangi bir tedavi uygulamadıysanızkronikleşmiş olabilir. Öncelikle kanarlıoilin turbo respiratory takviyesini kullanın. Eğer doğal yolla geçmez ise doksimis etkenli antibiyotik kullanırsınız.

aliriza

Yeni Üye
Streamable üzerinden buraya videosunu ekler misiniz? Bahsettiğiniz belirtiler solunum problemi olduğunu gösteriyor. Uzun süredir vöyleyse ve herhangi bir tedavi uygulamadıysanızkronikleşmiş olabilir. Öncelikle kanarlıoilin turbo respiratory takviyesini kullanın. Eğer doğal yolla geçmez ise doksimis etkenli antibiyotik kullanırsınız.
Ses Çıkardığında videosunu çekip ekleyeceğim.

cicikuş22

Yeni Üye
Kübra hanımın dediğini yapmak gerekebilir sanırım doksimis sarı renk bir madde. Kübra hanım doksimisin kokusu c vitamini gibi mi acaba? Veteriner sarı c vitamini gibi kokan bir ilaç vermişti ikinci günü geçmişti sesi suluğuna bi parmak klorsuz su koyup 6 damla damlatmıştık bi haftadır kullanıyoruz bir sorunu kalmadı

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kübra hanımın dediğini yapmak gerekebilir sanırım doksimis sarı renk bir madde. Kübra hanım doksimisin kokusu c vitamini gibi mi acaba? Veteriner sarı c vitamini gibi kokan bir ilaç vermişti ikinci günü geçmişti sesi suluğuna bi parmak klorsuz su koyup 6 damla damlatmıştık bi haftadır kullanıyoruz bir sorunu kalmadı
İlacı kullanmadım ben. Şükür kuşlarımda kullanacak bir durum olmadı. 😊
@Şehmus BAKIR abiyi etiketliyorum. O bu konu hakkınfa daha net bilgi verir size.

Üst Alt