• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hızlı nefes alıp tuhaf ses çıkarıyor

Emir_Svn

Yeni Üye
Merhabalar dün muhabbet kuşum vik vik durdugu yerde bu sesi çıkarmaya başladı normalde kendini kasirken vik vik diye ses çıkarıyordu ve durduğu halde hızlı nefes alıp veriyor veterinere götürdüm serum verdi dedi buhar yapın ona dünden yapıyoruz biraz rahatlıyor gibi ama yine aynı oluyor vitamin falan aldık antibiyotik ama içmiyor suyunu ölürmü sizce 7 yaşında erkek bişey olursa çok üzülürüm kabartıyor kendini hep sirkeliyor 5 saniyede bir kendini

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tünekte yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu ve beyaz peçeteye güncel birikmiş dışkı resmi eklermisiniz veterinerin teşhisi ne oldu tam olarak verdiği ilaçların ismi nedir?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
7 yaşında ve vik vik ses 👍 ya ağrısı var organ ağrısı yada kronik üst solunum nefes darlığı da hava keselerine bağlı bir kapanma. Yani veteriner herhangi bir tetkik yaptı mı? Tarık abinin dediği şekilde bir video ve dışkı acil olarak bir ekleyin görelim birde verilen ilaçları görelim ona göre yorum yapalım

Emir_Svn

Yeni Üye
7 yaşında ve vik vik ses 👍 ya ağrısı var organ ağrısı yada kronik üst solunum nefes darlığı da hava keselerine bağlı bir kapanma. Yani veteriner herhangi bir tetkik yaptı mı? Tarık abinin dediği şekilde bir video ve dışkı acil olarak bir ekleyin görelim birde verilen ilaçları görelim ona göre yorum yapalım
Tünekte yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu ve beyaz peçeteye güncel birikmiş dışkı resmi eklermisiniz veterinerin teşhisi ne oldu tam olarak verdiği ilaçların ismi nedir?
Hocam Marea Pharma Multi Vitamin ,Monodoks birde serum buhar yapmamız için verdi

Emir_Svn

Yeni Üye
Video atamıyorum hocam desteklemiyor diyor sadece dışkısını atacam

Ekli dosyalar

Emir_Svn

Yeni Üye
üst solunum hastalığı dedi yüksek ihtimal ciğerleri kapanmıştır

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ek olarak kuşa ekmek vermeyin lütfen

Emir_Svn

Yeni Üye
Gagada ve ayaklarda oldukça kararma var ve inleme sesi ağrısından dolayı yani ben organ hasarı olduğunu düşünüyorum sizin götürüp röntgen çektirmenizle netleşir. Böylece ona göre bir tedavi yapılır
Diyarbakır'da röntgen çeken bir veteriner varmı?

Emir_Svn

Yeni Üye
Gagada ve ayaklarda oldukça kararma var ve inleme sesi ağrısından dolayı yani ben organ hasarı olduğunu düşünüyorum sizin götürüp röntgen çektirmenizle netleşir. Böylece ona göre bir tedavi yapılır
Hocam kurtulma şansı varmı ölürmü peki çok seviyorum kuşumu

Üst Alt