• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşum Hırıltılı Nefes Alıyor

nurdemr

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
1 Şub 2024
Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar kuşum yaklaşık 7 aylık bir dişi. Geceleri fık fık sesi gibi ses çıkarttığını fark ettim gün içi de bu sesleri yapmaya başladı, dışkısı hep olduğu gibi gözüküyor, kuyruğunu aşağıya yukarıya hareket ettiriyor ve fık fık sesi çıkartıyor (kapı gıcırtısına da benziyor). Yardımcı olabilir misiniz? Solunum yolunda bir sıkıntı olmasından şüpheleniyorum. Yeme içmesinde bir sorun yok. son durum videosunu bu şekilde atabildim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba önce popo kısmını kontrol edin bir şişkinlik var mı? Bronşları şişmiş yani hava keseler tıkanmış ciğerlerde sorun olabilir bu yüzden mutlaka kanatlı uzmanına gitmesi iyi olur nerede ikamet ediyorsunuz?

nurdemr

Yeni Üye
Merhaba önce popo kısmını kontrol edin bir şişkinlik var mı? Bronşları şişmiş yani hava keseler tıkanmış ciğerlerde sorun olabilir bu yüzden mutlaka kanatlı uzmanına gitmesi iyi olur nerede ikamet ediyorsunuz?
Cevabınız için çok teşekkür ederim, istanbulda ikamet ediyorum kanatlı veterinerleri burda biraz uçuk fiyatlarda ve ne yazık ki öğrenciyim. Popo kısmında bir şişlik yoktu ve bu sabah o şekilde ses çıkartmadı. Ona yaklaştığımda daha çok çıkartıyor bu sesi beni pek sevmiyor. Uçarken çok yorulmadığı sürece bu ses yok, tünekte durduğunda da eğer yaklaşmamışsam bu sesi çıkarmıyor. Dün fincana kaynar suyla nane yağı dökmüştüm kafesin yanına koydum. Çok enerjikti bu sabah ve yem yemesinde bir sorun yok. Yapabileceğim bir şey var mı evde?

Son düzenleme:
Üst Alt