• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hastalanıyor

cannn60

Yeni Üye
Merhaba yavru 6 aylık muhabbet kuşum var gelişimi için bi markanın muhabbet kuşu tavuk güvercin için kullandığı toz şeklinde sindirim sistemine iyi gelen probiyotiğinden aldım fakat kız kardeşim bilmediği için yemine karıştırıp koymuş bir gün önce bugün evden çıkmadan önce hafiften hapşurmaya başladığını ve kusmaya çalışır gibi olduğunu gördüm dal darı verdim biraz vitamin katıcaktım suyuna fakat zararı olabilir diye katmadım ne yapmalıyım

Son düzenleme:

zehraab

Aktif Üye
Merhaba yavru 6 aylık muhabbet kuşum var gelişimi için bi markanın muhabbet kuşu tavuk güvercin için kullandığı toz şeklinde sindirim sistemine iyi gelen probiyotiğinden aldım fakat kız kardeşim bilmediği için yemine karıştırıp koymuş iki gün önce bugün evden çıkmadan önce hafiften hapşurmaya başladığını ve kusmaya çalışır gibi olduğunu gördüm dal darı verdim biraz vitamin katıcaktım suyuna fakat zararı olabilir diye katmadım ne yapmalıyım
Probiyotik yemin içinde ne kadar kaldı onu da yazabilir misiniz?

cannn60

Yeni Üye
1 gün bile olmadı ama yemini yemiş yemliğinde kırılmış yen kabuklarını gördüm

zehraab

Aktif Üye
1 gün bile olmadı ama yemini yemiş yemliğinde kırılmış yen kabuklarını gördüm
Yanlış hatırlamıyorsam yeme veya suya katılan probiyotik maksimum 6-8 saat beklemeli. Yemini dökün yeni yem koyun bence artık probiyotikli yem yemesin. Probiyotiğin de ambalajının resmini atabilir misiniz?

cannn60

Yeni Üye
Yanlış hatırlamıyorsam yeme veya suya katılan probiyotik maksimum 6-8 saat beklemeli. Yemini dökün yeni yem koyun bence artık probiyotikli yem yemesin. Probiyotiğin de ambalajının resmini atabilir misiniz?
yemini temizledim yeni yem koydum dışarda olduğum için resmini atamıyorım bunlar dışında neler yapabilirim en son evden çıkarken kafesin demirlerine sürüyordu ağzını

zehraab

Aktif Üye
yemini temizledim yeni yem koydum dışarda olduğum için resmini atamıyorım bunlar dışında neler yapabilirim en son evden çıkarken kafesin demirlerine sürüyordu ağzını
Benim kuşum da yapar onu ya kaşınıyordur ya da ağzını temizlemek için yapıyor onu. @Demet bükay @Burçak A. @Kübra Ö. müsait olduklarında yazsınlar başka neler yapabilirsiniz diye

cannn60

Yeni Üye
yardımınız için teşekkür ederim umarım daha fazla kötüleşmez durumu vitamin ilacını koymamın herhangi bir sakıncası var mıdır

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Hangi probiyotik o? Sadece kuşlar için olanı kullanın. Toz belki alerji yapmıştır. Yemleri tamamen değiştirmenize rağmen hala devam ediyor mu?

cannn60

Yeni Üye
markasını bilmiyorum dışardayım şu an internette çok övüyorlardı bayada puan almıştı şimdi ne durumda bilmiyorum umarım düzelmiştir