• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşum Hastalandı

Seyithan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik ve gün boyunca uyuma
Hastalık Belirti Tarihi
5 Nis 2026
Kullanılan İlaç
Probiyotik
Merhaba, Muhabbet kuşum bugün itibariyle çok halsiz ve sürekli çok kabarık olmaya başladı gün boyunca nerdeyse tamamen bu şekilde uyudu. Resimde gösterdiğim elimizde olan bir paketlik probiyotik takviyeyi kullandık. Kuşu veterinere götürmem gerekir mi? Yada yapabileceğimiz bir şey var mı çünkü veterinere götürürken bu soğuk havalardan dolayı daha fazla hasta olmasını istemiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Uygar

Aktif Üye
Merhaba, Muhabbet kuşum bugün itibariyle çok halsiz ve sürekli çok kabarık olmaya başladı gün boyunca nerdeyse tamamen bu şekilde uyudu. Resimde gösterdiğim elimizde olan bir paketlik probiyotik takviyeyi kullandık. Kuşu veterinere götürmem gerekir mi? Yada yapabileceğimiz bir şey var mı çünkü veterinere götürürken bu soğuk havalardan dolayı daha fazla hasta olmasını istemiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba dışkı görselini de paylaşabilir misiniz

Seyithan

Yeni Üye
Bir de yem yeme durumu genel iştahı nasıl bu probiyotik harici bir şey verdiniz mi
WhatsApp Image 2026-04-05 at 23.52.17.jpegŞuanlık iştahı iyi gibi arada yemini yiyor ama probiyotiğini içmeden suyunu değiştirdim çünkü probiyotiğin tarihi geçmiş. düzenli olarak haftada 1 defa 7 damla kullandığım Powemax vitamini var.

Uygar

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 103835Şuanlık iştahı iyi gibi arada yemini yiyor ama probiyotiğini içmeden suyunu değiştirdim çünkü probiyotiğin tarihi geçmiş. düzenli olarak haftada 1 defa 7 damla kullandığım Powemax vitamini var.

Probiyotiğin tarihinin geçmesi demek kuşu zehirlemiş olabilir de demek aynı zamanda bu tip vitaminler yerine resmini koydugum 3 ürünü mutlaka bulundurun suan vitamin takviyesi yapmak karaciğeri de yorabilir naçizane tavsiyem ilk olarak kuşun ortamını sıcak tutun taze sade su ve taze yem verin yeminde mutlaka aspur ağırlıklı olsun enerjisini toplaması lazım sindirim bozukluğu çekiyor olabilir kabarık olması sürekli uyuması durumun kötüye gittiğine işaret eder eğer imkanınız varsa kanatlı uzmana götürün ufak taşıma çantaları veya kuşun kafes etrafını bi battaniye ile örterek götürebilirsiniz ama bu süreye kadar ağırlıklı aspur verin suyu taze olsun her gün bir şey katmayın attığım 3 ürünü tedarik edin .

Ekli dosyalar

Seyithan

Yeni Üye
Probiyotiğin tarihinin geçmesi demek kuşu zehirlemiş olabilir de demek aynı zamanda bu tip vitaminler yerine resmini koydugum 3 ürünü mutlaka bulundurun suan vitamin takviyesi yapmak karaciğeri de yorabilir naçizane tavsiyem ilk olarak kuşun ortamını sıcak tutun taze sade su ve taze yem verin yeminde mutlaka aspur ağırlıklı olsun enerjisini toplaması lazım sindirim bozukluğu çekiyor olabilir kabarık olması sürekli uyuması durumun kötüye gittiğine işaret eder eğer imkanınız varsa kanatlı uzmana götürün ufak taşıma çantaları veya kuşun kafes etrafını bi battaniye ile örterek götürebilirsiniz ama bu süreye kadar ağırlıklı aspur verin suyu taze olsun her gün bir şey katmayın attığım 3 ürünü tedarik edin .
Tamamdır çok teşekkür ederim iyi geceler Allah razı olsun.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Uzerinde Son Tuketim Tarihi Yazıyor. Neden Veriyorsunuz Tarihi Geçmiş Ürünü. Zehirlenmiş Olabilir. Lütfen Kanatli Uzmanına Gidin. Hava Çok Soğuk Değil. Güzel Bir Şekilde Sarıp Götürün. Büyük İhtimal Zehirlendi. İhmal Etmeyin.

Seyithan

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Uzerinde Son Tuketim Tarihi Yazıyor. Neden Veriyorsunuz Tarihi Geçmiş Ürünü. Zehirlenmiş Olabilir. Lütfen Kanatli Uzmanına Gidin. Hava Çok Soğuk Değil. Güzel Bir Şekilde Sarıp Götürün. Büyük İhtimal Zehirlendi. İhmal Etmeyin.
Teşekkür ederim hasta olduğunu gördükten sonra probiyotik koyduk ama tarihinin geçtiğini fark edip kuş suyunu hiç içmeden değiştirdik ama tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun yarın veterinere götürcem.

Üst Alt