• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hastalandı tuhaf tuhaf ses çıkarıyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba yeşil olan kuşunuzda solunum problemi gözüküyor. Her ihtimale karşı birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da görelim temiz beyaz peçeteye yada kağıda. Mutlaka kekik spreyi yapınız kuşunuza. Takviyelerle bağışıklığı güçlendirelim. Üşütmüş olabilir. Mamaist.com dan kanatlıoil respiratory turbo temin ediniz. Bronşları açıcı. Eğer kronikleşmemis üşütmeye bağlı bir durumsa iyi geleceğini düşünüyorum. Gervit ve entrobac ta temin ediniz eğer kullanmıyorsanız. 🙏🏻

Emrelyus

Aktif Üye
Merhaba yeşil olan kuşunuzda solunum problemi gözüküyor. Her ihtimale karşı birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da görelim temiz beyaz peçeteye yada kağıda. Mutlaka kekik spreyi yapınız kuşunuza. Takviyelerle bağışıklığı güçlendirelim. Üşütmüş olabilir. Mamaist.com dan kanatlıoil respiratory turbo temin ediniz. Bronşları açıcı. Eğer kronikleşmemis üşütmeye bağlı bir durumsa iyi geleceğini düşünüyorum. Gervit ve entrobac ta temin ediniz eğer kullanmıyorsanız. 🙏🏻
Şöyle İnternette okudum suyuna limon sıktım ve evde e vitamini vardı ondan verdim

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı kötü değil ama sulu. Probiyotik entrobac toparlar. Dediğim ürünleri almanızı tavsiye ederim. 🙏🏻