• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞUM HASTA

Hnurkandemir

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayaklarda soğukluk, ara ara kabarma, sıklıklıkla uyuma hali ve durgunluk.
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ara 2021
Merhaba. Yaklaşık 3 yıldır baktığım muhabbet kuşum oldukça neşeli konuşkan hareketli bir kuştu. Yazın evdeki herkes çalıştığı için bir kaç ay yalnız kaldı, eskisi gibi ilgilenemdim ama sağlığı gayet yerindeydi. Son 1 aydır durumu çok kötü. En son iki hafta önce sürekli uyumaya hareketsizlik kalmaya başladı. Ayakları soğuk oluyordu. İlaç ve vitamin takviyesi yapıp sıcak su torbası ile ısınmasını sağlamaya çalıştım. Çok az toparladı gibi ama şuan yine durumu kötüye gidiyor. Sıcak su torbası koymadığım taktirde direk ayakları soğuyor ve çok fazla durgunlaştı, genellikle uyku modunda az da olsa yemek yiyor. Lütfen yardımcı olun ilaç ısı ne gerekirse eski neşesini ve sağlığını geri getirmek istiyorum😔🥺

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
merhaba öncelikle geçmiş olsun Resim ve Video atabilirmisiniz?

Hnurkandemir

Yeni Üye
Tabi buyrun. Kakası normal. Sık sık sıcak su torbası koyuyorum bu zarar vermez dimi

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Birde dışkı fotoğrafı rica edelim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ortam ısı değişimi dolayısıyla ufak bir soğuk algınlığı olmuş diye düşünüyorum 👍 ortam sıcak olsun suyuna probiyotik ve c vitamini dönüşümlü olarak verin ve yem yediğinden emin olun düzelir

Üst Alt