• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum hasta

alfabeta

Yeni Üye
İyi günler kuşum erkek 6 yaşında jumbo. 4 aydır falan ağız açma hareketi yapıyordu . Aslan kükrermiş gibi. Fakat herahangi bir koku veya kusma gibi bir davranışı yoktu. Kursak mantarı şüphesi ile bir kaç kere mikostatin verildi fakat etki etmedi. En son 3 hafta önce baya halsizleşti, ağız açma hareketi devam ediyor ve yem yemesi de baya azaldı. Bir abimizin önerisi ile Enfloksasin verdik. Biraz durumu toparlar gibi oldu fakat hala kötü. Ağız açma hareketinin solunumla alakalı olacağını düşündüm mikostatinle geçmeyince.+ağız açma hareketini yemek yedikten sonra kesin yapıyor genelde. Fotğraflardan son 2 si kötüleşmeden önceki dışkı fotoğrafı. Ne yapmamız gerekiyor?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi günler kuşum erkek 6 yaşında jumbo. 4 aydır falan ağız açma hareketi yapıyordu . Aslan kükrermiş gibi. Fakat herahangi bir koku veya kusma gibi bir davranışı yoktu. Kursak mantarı şüphesi ile bir kaç kere mikostatin verildi fakat etki etmedi. En son 3 hafta önce baya halsizleşti, ağız açma hareketi devam ediyor ve yem yemesi de baya azaldı. Bir abimizin önerisi ile Enfloksasin verdik. Biraz durumu toparlar gibi oldu fakat hala kötü. Ağız açma hareketinin solunumla alakalı olacağını düşündüm mikostatinle geçmeyince. Fotğraflardan son 2 si kötüleşmeden önceki dışkı fotoğrafı. Ne yapmamız gerekiyor?
Merhaba sindirim güçlüğü çekiyor olabilir grit kum verdiniz mi
Çok fazla ilaç kullanmışsınız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi günler kuşum erkek 6 yaşında jumbo. 4 aydır falan ağız açma hareketi yapıyordu . Aslan kükrermiş gibi. Fakat herahangi bir koku veya kusma gibi bir davranışı yoktu. Kursak mantarı şüphesi ile bir kaç kere mikostatin verildi fakat etki etmedi. En son 3 hafta önce baya halsizleşti, ağız açma hareketi devam ediyor ve yem yemesi de baya azaldı. Bir abimizin önerisi ile Enfloksasin verdik. Biraz durumu toparlar gibi oldu fakat hala kötü. Ağız açma hareketinin solunumla alakalı olacağını düşündüm mikostatinle geçmeyince. Fotğraflardan son 2 si kötüleşmeden önceki dışkı fotoğrafı. Ne yapmamız gerekiyor?
Dışkı iyi değil malesef, kapalı şişe su kullanın
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen

alfabeta

Yeni Üye
Dışkı iyi değil malesef, kapalı şişe su kullanın
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen
cevap için teşekkürler. 6 yıldır hep hazır su verdik 2 gündür röhnfriedinn probiyotiği ve bt amin fortesini kullanıyorum fakat şu an iştahsal bir problemi var gibi çok zayıfladı başka bir öneriniz var mı acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
cevap için teşekkürler. 6 yıldır hep hazır su verdik 2 gündür röhnfriedinn probiyotiği ve bt amin fortesini kullanıyorum fakat şu an iştahsal bir problemi var gibi çok zayıfladı başka bir öneriniz var mı acaba
Rica ederim geçmiş olsun
Zayıflama olduysa el besleme maması alıp şiringa veya çaykaşığı ile beslemeniz gerekli
A21 versele laga öneririm

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Entrobac Kullanmayın. İçinde Maya Var Mantarı Destekler. Onun Yerine Prozim Kullanabilirsiniz. Ama Hepsinden Önce Analiz Yapılmadan İlaç Kullanmayın.

Üst Alt