• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum hasta

hlnkrc

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik, popoda dışkı birikmesi
Günaydın, muhabbet kuşum dün çok az havuç ve yumurta yedi bugün hasta olmuş sanırım
,dışkıları da bu şekilde popoda birikmiş halsiz uyukluyor. Sabah da suyuna b vitamini eklemiştim, onun için ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

Pıtırcık

Eski Forumcu
Günaydın, muhabbet kuşum dün çok az havuç ve yumurta yedi bugün hasta olmuş sanırım
,dışkıları da bu şekilde popoda birikmiş halsiz uyukluyor. Sabah da suyuna b vitamini eklemiştim, onun için ne yapabilirim?
Günaydın. Yumurta kaç saat durdu kafeste. Dışkıları beyaz peçete üzerinde atarsanız hocalarımız daha iyi yardımcı olacaktır. Kuşunuzun tünek üzerinde videosunuda atarsanız iyi olacaktır.

mortsvivants

Eski Forumcu
Pamuğu nemlendirip o bölgeyi nazikçe silin. Ağzına da bir damla zeytinyağı damlatabilirsiniz. Hocalarım dönüş yapacaktır size.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba havuç kabız yapabilir, dışkıları temizleyin, kafes dışında gezsin tekrar fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

Üst Alt