• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta

nis4nc

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 50612

Merhaba bu anneannemin kuşu Boncuk. 3 yaşında falan. Normalde çok güzel konuşan, fazlasıyla öten canlı bir kuştu. Dünden beri konuşmayı bıraktı. Bugün de hiç yem yemedi, su içmedi ona rağmen anneannem ishal olmuş bu kuş dedi. Çok minik bir parol verdik etki etmedi. Şimdi de bir ayağını basamıyor, bastığında tutunamamaya başladı. Şuanda aynen böyle durup gözlerini kapatıyor. Ne yapacağımızı bilemedik. Lütfen bilginiz varsa yazın. Ekli dosyayı görüntüle 50614

HakanG

Paylaşımcı
Geçmiş olsun. Çok tatlıymış 😊 Yakın zamanda yapmış olduğu dışkı fotoğrafları ve bir videosunu atarsanız, hocalarımız daha net cevap verebilir

Doğacı

Eski Forumcu
Tünekleri değiştirmelisiniz plastik tavsiye edilmiyor,tahta tünek alın

HakanG

Paylaşımcı
Tamam dediğim şekilde yarın resmini atarsınız. Öncelikle yem yiyip yemediğini kontrol edin , aç kalmasın 😊

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Guncel diski bekliyoruz . Ayrica llben kuslarimiza boyle ilaclarin verilmesine karsiyim

nis4nc

Yeni Üye
Tamam dediğim şekilde yarın resmini atarsınız. Öncelikle yem yiyip yemediğini kontrol edin , aç kalmasın 😊
Yem yemiyor, su içmiyor. El ile yedirmeye çalıştım yemedi. Bazen deli gibi ötüp kanatlarını açıp kendini kafese çarpıyor

Doğacı

Eski Forumcu
Kafes temizliğini nasıl yapıyorsunuz ve kurulama işlemi?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Altında ki peçeteyi değiştiriyorum. Tutunduğu yerleri temizleyip kurulama beziyle kuruluyorum.
Merhaba, nerede oturuyorsunuz? Sizi bir kanatlı uzmanına yönlendirelim, vet listemizde varsa. Yemden kesilme ile birlikte denge kaybı da başlamışsa, maalesef çok zamanınız olmayabilir. Elle besleme ile kursaktan beslenmesi de gerekiyor

nis4nc

Yeni Üye
Merhaba, nerede oturuyorsunuz? Sizi bir kanatlı uzmanına yönlendirelim, vet listemizde varsa. Yemden kesilme ile birlikte denge kaybı da başlamışsa, maalesef çok zamanınız olmayabilir. Elle besleme ile kursaktan beslenmesi de gerekiyor
İlginiz için teşekkür ederim ama bizimkiler veterinere yanaşmıyor. Dedemin götürme imkanı yok. Benim de ehliyetim yok götürsem. Şuanda suya kuşlar için bi damla damlattık ama suyu içmiyor. Yem de yemiyor. Sabah erik astım onu yedi azcık. Zorla ekmek yedirdim. Bir kaç damla da su içti ve geri yuvasına girip uyumaya başladı.

Doğacı

Eski Forumcu
Yemek yemeyip su içmemesi tehlikeli. Siz iyice besleme yapmaz iseniz kuş açlıktan ölür

nis4nc

Yeni Üye
Yemek yemeyip su içmemesi tehlikeli. Siz iyice besleme yapmaz iseniz kuş açlıktan ölür
Çabalıyoruz ama gagasını açmıyor. Bir ara indi ve kendisi biraz yiyip geri çıktı. Küsmüş olduğunu düşündük çünkü ilgilenemedik fazla ama elimize geliyor, kendini sevdiriyor.

Üst Alt