• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta

beyzki

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
halsizlik ishal
Hastalık Belirti Tarihi
8 Şub 2023
Kullanılan İlaç
reflor
Normalde çok hareketli bı kus bugün durgunlastı uyuyup duruyor ishal olmus reflor hazırladım suyuna daha ıcmedı cok azıcık yem yedi. Arada bir hareketlenip konusuyor sonra geri uyuyor. Dışkısı poposuna yapısmıs azıcık ama kendı temızledı ve tahmınımce bu yuzden kusma hareketı yapıyor. Kusucakmıs gibi iki üç kere yaptı. Napmam gerek sizce geçer mi yoksa veterinere götürmeli miyim???

Nur Y.

Paylaşımcı
Yeni yapılmıs dışkı resmi ve kuşun videosunu atabilir misin streamble.com dan açsa mutlaka elle besleme yapın kusma coksa beklemeden kanatlı uzmanı olan bir yere gidin

Nur Y.

Paylaşımcı
Bence beklemeyin bi uzmana gidin genel durumu iyi görünmüyo

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Reflor ne tahmin ettiğim insan ilacı değildir umarım 🙄o ilacı önünden alın 😔nerede ikamet ediyorsunuz? Bize bir videosunu ekleyin bir bakalım o hareketine👍

beyzki

Yeni Üye
evet o bi kac yerde koyun diye görmüstüm babamda güvercinleri icin kullanıyormus al azıcık koy diyince aldım yanlıs mı yaptım yoksa😕😕Afyonda yasıyorum artık yapmıyor o hareketi şu yarım saat içinde hafiften keyiflendı az az yem yıyor su falanda içti. Biraz keyiflenip konusuyor biraz uyukluyor yarına geçmezse öğleden sonra veterinere götüreceğim başka tavsiyeniz var mı?

Üst Alt