• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum hapşırıyor

Suyar

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Hapşırma
Hastalık Belirti Tarihi
5 Ağu 2021
Kullanılan İlaç
Multivitamin
Muhabbet kuşum 5 gündür filan hapşırıyor iştahı yerinde neşesine yerinde sürekli yanımda oluyor uçuyor ishal i yok suyunu yemini yiyor ancak dediğim gibi hapşırıyor nedeni nedir veteriner hekimine gitmeli miyiz yardımcı olursanız sevinirim

ebrares

Müdavim
Gerek yok veterinere sadece hastalıktan değil başka ortamdan başka ortama geçtiklerinde yani hava değişimi olduğunda , tozlu bi ortamdaysa falan da hapşırır yani bizim normal zamanda hapşırdığımız gibi düşünün. Ancak tükürüklü hapşırırsa o zaman üşütmüş demektir. Vitaminle düzelir diye düşünüyorum

Suyar

Yeni Üye
Gerek yok veterinere sadece hastalıktan değil başka ortamdan başka ortama geçtiklerinde yani hava değişimi olduğunda , tozlu bi ortamdaysa falan da hapşırır yani bizim normal zamanda hapşırdığımız gibi düşünün. Ancak tükürüklü hapşırırsa o zaman üşütmüş demektir. Vitaminle düzelir diye düşünüyorum
Multovitamin haftada 2 3 kere kullanıyorum suyunda

Suyar

Yeni Üye
İştah enerji ve dışkı takibi yapın. Herhangi bir bozukluk görürseniz tekrar iletişime geçelim
Tükürüklü hapşırıyor bazende birden hızlı şekilde aralıksız uçmaya başlıyor odada o anlarda duvarlara carpabiliyor onun dışında anormallik farkedemedim