İyi günler Muhabbet kuşum son 3 günden beri ishalle birlikte kanat titretmesi üstüne kuyruk sallama gösteriyor bulunduğum konumda kuşlara bakan veteriner yok hangi ilaç ise onu almak istiyorum lütfen yardım eder misiniz
İyi günler Muhabbet kuşum son 3 günden beri ishalle birlikte kanat titretmesi üstüne kuyruk sallama gösteriyor bulunduğum konumda kuşlara bakan veteriner yok hangi ilaç ise onu almak istiyorum lütfen yardım eder misiniz
Evet, hangi ilacı almamı tavsiye ediyorsunuz ? Belirttiğim gibi olduğum yerde Kuşlarla ilgilenen veteriner hekimler yok onun için hızlı bir çözüm istiyorum. (ama elimde petshopun bana satın aldırdığı bir ilaç var isterseniz atayım resmini
Evet, hangi ilacı almamı tavsiye ediyorsunuz ? Belirttiğim gibi olduğum yerde Kuşlarla ilgilenen veteriner hekimler yok onun için hızlı bir çözüm istiyorum. (ama elimde petshopun bana satın aldırdığı bir ilaç var isterseniz atayım resmini
Hocam, attığınız üründen hiçbir petshoplarda vs yoktu en son tanıdığımızın veterine arkadaşı normal probiyotikte faydalı olabileceğini söyledi ben bundan suluklarına 4 damlakadar attım faydası olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 68811
Hocam, attığınız üründen hiçbir petshoplarda vs yoktu en son tanıdığımızın veteriner arkadaşı normal probiyotikte faydalı olabileceğini söyledi ben bundan suluklarına 4 damla kadar attım faydası olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 68811
Hocam, attığınız üründen hiçbir petshoplarda vs yoktu en son tanıdığımızın veterine arkadaşı normal probiyotikte faydalı olabileceğini söyledi ben bundan suluklarına 4 damlakadar attım faydası olur mu
Kuşlarda normal probiyotik kullanılmaz diye biliyorum. Ancak siz mamaist.com adresinden entrobac sipariş edebilirsiniz. Keşke vermeden önce sorsaydınız. Yoğurt suyu verdirirdim
Yani bulunduğum konumdaki petshoplara gittiğimde önerebilecekleri probiyotik yoktu Adamın birisi tuzlu şekerli su verin dedi gerçekten bir faydası varsa vereyim.
Tuzlu şekerli suda neymiş yahu hayır vermeyin tabikide. Sız gece yani şuan tabana beyaz peçete serip sabah gece yaptığı dışkılari bize atar mısınız. Şuan uyuyorsa uyandırmayın. Yarın müsait zamanınızda yandan kuyrukta gözükecek şekilde yavrunuzun videosunu atın bir bakalım.