• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum hapşırık ve kuyruk sallama gösteriyor

hidan

Yeni Üye
İyi günler Muhabbet kuşum son 3 günden beri ishalle birlikte kanat titretmesi üstüne kuyruk sallama gösteriyor bulunduğum konumda kuşlara bakan veteriner yok hangi ilaç ise onu almak istiyorum lütfen yardım eder misiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İyi günler Muhabbet kuşum son 3 günden beri ishalle birlikte kanat titretmesi üstüne kuyruk sallama gösteriyor bulunduğum konumda kuşlara bakan veteriner yok hangi ilaç ise onu almak istiyorum lütfen yardım eder misiniz
Kuşunuzun dışkı resimlerini paylaşır mısınız? Bir de kuşun tunekte videosunu çekip streamble.com adresi üzerinden yükler misiniz

hidan

Yeni Üye
Ekran görüntüsü 2024-09-02 121936.png
videolarını çekemedim ama genellikle ilk kuyruğunu hemen ardından kanatlarıyla silkeleniyor ishali aynen böyleydi

hidan

Yeni Üye
Evet, hangi ilacı almamı tavsiye ediyorsunuz ? Belirttiğim gibi olduğum yerde Kuşlarla ilgilenen veteriner hekimler yok onun için hızlı bir çözüm istiyorum. (ama elimde petshopun bana satın aldırdığı bir ilaç var isterseniz atayım resmini

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet, hangi ilacı almamı tavsiye ediyorsunuz ? Belirttiğim gibi olduğum yerde Kuşlarla ilgilenen veteriner hekimler yok onun için hızlı bir çözüm istiyorum. (ama elimde petshopun bana satın aldırdığı bir ilaç var isterseniz atayım resmini
Kuşunuzun popo kısmında şişlik var mı? O yüzden video istemiştim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu vitamin yerine elinizde probiyotik varsa yarım suluğa mercimek tanesi kadar katıp verebilirsiniz

hidan

Yeni Üye
IMG_2259.jpg
popo kısmı aynen böyle

hidan

Yeni Üye
Ekran görüntüsü 2024-09-02 193537.png
Hocam, attığınız üründen hiçbir petshoplarda vs yoktu en son tanıdığımızın veterine arkadaşı normal probiyotikte faydalı olabileceğini söyledi ben bundan suluklarına 4 damlakadar attım faydası olur mu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 68811
Hocam, attığınız üründen hiçbir petshoplarda vs yoktu en son tanıdığımızın veterine arkadaşı normal probiyotikte faydalı olabileceğini söyledi ben bundan suluklarına 4 damlakadar attım faydası olur mu
Kuşlarda normal probiyotik kullanılmaz diye biliyorum. Ancak siz mamaist.com adresinden entrobac sipariş edebilirsiniz. Keşke vermeden önce sorsaydınız. Yoğurt suyu verdirirdim

hidan

Yeni Üye
İstiyorsanız suluklarından çıkartayım bir problem teşkil etmez inşallah hocam

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekteki probiyotiği kullanmayın. Kanatlılar için üretilmiş probiyotik kullanın. Suluklarına koyduysaniz çıkartın.

hidan

Yeni Üye
Yani bulunduğum konumdaki petshoplara gittiğimde önerebilecekleri probiyotik yoktu :D Adamın birisi tuzlu şekerli su verin dedi gerçekten bir faydası varsa vereyim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tuzlu şekerli suda neymiş yahu 😊 hayır vermeyin tabikide. Sız gece yani şuan tabana beyaz peçete serip sabah gece yaptığı dışkılari bize atar mısınız. Şuan uyuyorsa uyandırmayın. Yarın müsait zamanınızda yandan kuyrukta gözükecek şekilde yavrunuzun videosunu atın bir bakalım.

Üst Alt