• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum halsiz

minikmuhabbetkuşu

Yeni Üye
muhabbet kuşum bu günlerde hep kafes tabanında duruyor tüneğe pek çıkmıyor eskiden kafes dışında sürekli uçardı tutulmaya çalışıldığında hızlıca uçardı ama şimdi yakalamaya çalışıldığında pek tepki vermeden yakalanmasına izin veriyor ne yapmalıyımEkli dosyayı görüntüle 18418

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Peçete üstünde dışkı atar mısını? KUşun da tünekte fotoğrafını atarsanız daha iyi olur

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kuş ishal ve ilk dışkıda yanlış gormediysem beyaz dışkı mi yaptı ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kanatlı uzmana götürmeniz gerekiyor röntgen ve dışkı tahlilleri için ve kuşu mümkünse dışarıya bir süre salmayin beyaz dışkı bana pankreas enfeksiyonu var gibime geliyor

minikmuhabbetkuşu

Yeni Üye
bugün hiç halsiz görünmüyor tünekte duruyor arada bir aşağı iniyor dışkıları beyaz değil

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Dün yediği bir şey dokunmuş olabilir mi o zaman?
Yem ve su dışında başka bir şey vermeyin.
Yem yemiyorsa eğer daldarı,aspur verebilirsiniz. Geçmiş olsun. :)

minikmuhabbetkuşu

Yeni Üye
dün yem ve su dışında sadece biraz elma yedi ve bu durum bir iki haftadır vardı hep kafes tabanında duruyordu yemlerinden sadece yulaf ve siyah darıyı yiyordu birkaç bu hafta diğerlerinden de hafif hafif yemeye başlamıştı ama dün çok az yedi yeminde zaten aspur bulunuyor ama pek yemiyor
daldarıyı kuşların çok sevdiğini birçok yerde duydum ama hiç alma fırsatım olmuyor
bu hafta farklı bir yerden yem aldık yemi aslında aynı yem
yadırgamış olabilirmi

minikmuhabbetkuşu

Yeni Üye
birkaç haftadır sadece yulaf ve siyah darı yediği için bu yemleri üste çıkartıyordum bu hafta diğer yemleri yemeye başlamıştı ama 1-2 gündür yemliğinden çok az yem yiyor başka şeyleri ise iştahla yiyor

minikmuhabbetkuşu

Yeni Üye
zaten yeminde fazla yulaf yok
geçenlerde yumurta vermiştim yemler yumurtaya yapışınca o yemleri severek yemişti yine sevdiği şeylerle bu yöntemi uygulasam olurmu

minikmuhabbetkuşu

Yeni Üye
kuşumun yemlerinin birazını masaya koydum hepsini yedi yemliği masanın üstüne koydum yemliğe tekme attı
bizim sorunumuz kuşla yemliğin anlaşamaması galiba

minikmuhabbetkuşu

Yeni Üye
evet iniyor kafes yerde duruyor
1 saat önce farkettim yemliğin üstünü takınca yemliğe pek yanaşmıyor ama üstünü çıkarınca yiyor ben de belki yer diye yemliğin üstünü çıkarıp kafesin içinden taktım

Üst Alt