• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum halsiz kokulu dışkı

meefs

Aktif Üye
muhabbet kuşum 1 haftadır halsiz dışkısı ishaldi ve kokuluydu arada kusuyordu şimdi kusmuyor ama kusucak gibi yapiyor ve sürekli yem yiyor kabarık duruyor hastalığı ne ne yapmam lazım veteriner şırınga içinde antibiyotik verdi ve avi bağışıklık sistemi güçlendirici verdi kullandık fakat hala aynı öpüyorum ediyorum sesi çıkmıyor kakası da böyle şuan

Ekli dosyalar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Takviye olarak hangi ürünleri verdi ?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben neyi anlamıyorum biliyormusunuz veterinerlerin böyle etkisiz ürünleri vermesini biz Röhnfried ten maaş almıyoruz kaliteli ve etkili oldugu için öneriyoruz antibiyotik sonrası bu hiçbi işe yaramaz imkan varsa 1 gervit 1 entrobac edinin 3 gün entrobac verin

meefs

Aktif Üye
Ben neyi anlamıyorum biliyormusunuz veterinerlerin böyle etkisiz ürünleri vermesini biz Röhnfried ten maaş almıyoruz kaliteli ve etkili oldugu için öneriyoruz antibiyotik sonrası bu hiçbi işe yaramaz imkan varsa 1 gervit 1 entrobac edinin 3 gün entrobac verin
antibiyotikle beraber kullanıyordum ve bu dediginiz ürünleri nerde bulabilirim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
internet ortamında var forumumuzun sponsoru mamaist .com da var nerden almak uygun ise alınız illa şurdan alın demeyiz elinizdeki ürün etkisiz malesef