• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet Kuşum hakkında

Abra

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bizde olan 4.5-5 aylık kuş.1-1.5 aydır tüyleri diken şeklinde çıkıyor.hareketli,konuşkan,yemeğini tam yer. sağlık sorununu var acaba.vitamin kullanmıyor ondan mı kaynaklı yardımcı olursanız sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bizde olan 4.5-5 aylık kuş.1-1.5 aydır tüyleri diken şeklinde çıkıyor.hareketli,konuşkan,yemeğini tam yer. sağlık sorununu var acaba.vitamin kullanmıyor ondan mı kaynaklı yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba
Evet tüy döneminde
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

Abra

Yeni Üye
tamamdır teşekkürler.çok tüy döküyor evdekiler pek hoş bakmıyor bu duruma normal mi bu durum.
Merhaba
Evet tüy döneminde
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
tamamdır teşekkürler.çok tüy döküyor evdekiler pek hoş bakmıyor bu duruma normal mi bu durum.
Normal evet btAmin forte takviyesi ile sağlıklı ve parlak tüyleri olur

Abra

Yeni Üye
Normal evet btAmin forte takviyesi ile sağlıklı ve parlak tüyleri olur
dikkat edeceğim tamamdır.bir sorumda daha olacak.kafesine girmiyor kendimiz zorla sokuyoruz.kafesin girişine gelince hemen kaçıyor.hep dışarda durunca dışkı yapıyor.nasıl bir çözüm bulabilirim

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
dikkat edeceğim tamamdır.bir sorumda daha olacak.kafesine girmiyor kendimiz zorla sokuyoruz.kafesin girişine gelince hemen kaçıyor.hep dışarda durunca dışkı yapıyor.nasıl bir çözüm bulabilirim
Yani sonuçta bir canlı tuvalet eğitimi de yok illa ki etraf batıcak,ben kafeste durmalarına sıcak bakmıyorum.Masaya/dolap üzerine koyabileceğiniz oyun alanı alabilirsiniz gün içinde orda vakit geçirir.Daha çok orası batar bir nevi daha kontrollü kirlenme olur.Akşamları da süpürürsünüz böylece ev halkı da bir şey demez🙂

Abra

Yeni Üye
Yani sonuçta bir canlı tuvalet eğitimi de yok illa ki etraf batıcak,ben kafeste durmalarına sıcak bakmıyorum.Masaya/dolap üzerine koyabileceğiniz oyun alanı alabilirsiniz gün içinde orda vakit geçirir.Daha çok orası batar bir nevi daha kontrollü kirlenme olur.Akşamları da süpürürsünüz böylece ev halkı da bir şey demez🙂
evet dediğiniz doğru.ama çok tüy döktüğü için valide kızıyor.serbest bırakıyorum hep kafeste kapalı bırakmam.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
evet dediğiniz doğru.ama çok tüy döktüğü için valide kızıyor.serbest bırakıyorum hep kafeste kapalı bırakmam.
Merhaba dışkı da yapacak tüy de dökecek
Gülü seven dikenine katlanır 😊
Anneniz söylemeden temizlerseniz sıkıntı ortadan kalkar😊