• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum garipleşti

ilknurylmz3434

Yeni Üye
merhaba muhabbet kuşumda bir gariplik var çözemiyorum hasta mı anlamıyorumda kuş 6 aydır civarı bizimle ve ilk zamanlardan alıştı elimize geliyor hep aynaya konuyordu yemini hep tazeliyorum suyunuda yeniliyorum ama 1 haftadır bir garip normalde hep dışarı çıkardığımızda baya dururdu öyle acıktığında girmek istedğinde girerdi ama şimdi çıkardığımda 5 dk olmadan içeri giriyor yemek yerken göremedim bu aralar yiyor ama çok sık değil ishal mi onuda anlamıyorum fotoğraf atabilirim anlıyorsanız yardımcı olur musunuz hasta mı yoksa tüy döneminde mi anlamadım

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba temiz peçete uzerine birikmis dıskı ve tünek üzerinde videosunu atarsanız daha iyi yardımcı olurlar.Tüy döneminde ise kafasında yanaklarında açılmamıs diken gibi kapsüller olur yada kafes dibinde tüy gormusseniz büyük ihtimal tüydedir.Kuşunuz tüydeyse BT amin forte kullanmayı unutmayın.

ilknurylmz3434

Yeni Üye
Böyle dışkısı ve bugün garip bir şekilde asla yapmıcağı şeyi yaptı elimi ısırdı ama aniden ısırdı almaya çalıştım

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Böyle dışkısı ve bugün garip bir şekilde asla yapmıcağı şeyi yaptı elimi ısırdı ama aniden ısırdı almaya çalıştım
Kuşunuzun dışkısında bir anormallik yok muhtemelen tüyde olabilir haftada 2 gün bt amin forte yarım suluğa 8 damla damlatın 🙏 Kafeste 8 saat kalsın 🙂

zynpp.

Paylaşımcı
@Burçak A. Gerekeni söylemiş Tüy döneminde ağrısı olduğu için sınırlı agresif olabilir oyun oynamak istemediklerinde de ısırırlar zorlamayin oynamak gelmek istemiyorsa saygı duyun .

Üst Alt