• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşum garip ses çıkartıyor

nilinkinn

Yeni Üye
bugun yaşandı ilk defa biraz gözlemledim duruyor duruyor arada bir yapıyor bu sesi önce kabarıyor sindirim ve ya dıskılamayla alakalı bir problem mi emin olamadım solunumla alakalı gibi gelmedi. dışkı kontrolu şu an sağlayamadım iki kuş aynı kafeste yaşıyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuş oldukça kilolu duruyor kaç gram acaba. Karaciğer baskısı büyümesi vs bu tarz problemler yapabilir. Çocuğun beslenme düzeni nasıl neler verirsiniz biraz bahseder misiniz.

nilinkinn

Yeni Üye
Merhaba kuş oldukça kilolu duruyor kaç gram acaba. Karaciğer baskısı büyümesi vs bu tarz problemler yapabilir. Çocuğun beslenme düzeni nasıl neler verirsiniz biraz bahseder misiniz.
merhabalar evet daha kilolu diğer kuşlarıma göre kesinlikle gram olarak ölçemedim :/ beslenme düzeni ise yem versele laga kullanıyorum takviye olarak bt amin gerwit ve entrobac kullanıyorum ekstra çok yan gıda vermiyorum duruma göre havuç ve yeşillik bazen

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
merhabalar evet daha kilolu diğer kuşlarıma göre kesinlikle gram olarak ölçemedim :/ beslenme düzeni ise yem versele laga kullanıyorum takviye olarak bt amin gerwit ve entrobac kullanıyorum ekstra çok yan gıda vermiyorum duruma göre havuç ve yeşillik bazen
Kuşun hikâyesini bilmemiz açısından tek konudan devam edin lütfen. Kuşa hangi antibiyotik kullanıldı ismi ve suluktaki oranı nedir teşhis ne oldu. Kuşunuzun kısa bir videosunu ve yeni yapılmış dört beş dışkıyı da atar mısınız. Temiz beyaz peçeteye olursa iyi olur.

nilinkinn

Yeni Üye
Kuşun hikâyesini bilmemiz açısından tek konudan devam edin lütfen. Kuşa hangi antibiyotik kullanıldı ismi ve suluktaki oranı nedir teşhis ne oldu. Kuşunuzun kısa bir videosunu ve yeni yapılmış dört beş dışkıyı da atar mısınız. Temiz beyaz peçeteye olursa iyi olur.
yok ben tek konudan devam ettim aslında sizin şu an yanıtladığınız ile yeni konu açtığım farklı kuşlar 🥹 eğer diğer kuş için soruları cevaplamamı isterseniz de antibiyotik ismini bilmiyorum maalesef kendisi sırıngaya hazırladı diğer gramına uygun şekilde ve teşhisi orada anlatmıstım aslında

yeni konu olarak tekrar açayım isterseniz yanıtlamayı kapatmıssınız ama asıl acil yardım gereken durumum diğer kuşa :(

Son düzenleme:
Üst Alt