• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum garip bir ses çıkartıyor!

ceylinaaa96

Yeni Üye
Merhaba , muhabbet kuşum videoda ki gibi garip bir ses çıkarıyor. Normalde kafesten çıkmak istediğinde bıcır bıcır sesleri çıkarıyor. Bu sesi bir kaç gündür çıkartıyor yani yeni çıkartmaya başladı. Kafes dışında ötüşleri normal. Enerjik bir kuş elimize geliyor, bizimle uğraşıyor, ve neredeyse çoğu zamanda kafesin dışında ve onunla hep ilgiliyim. O da benimle ve evdeki diğer kişilerle ilgili. Üşütmüş olabilir mi? Ya da ses mi taklid ediyor anlamadım. Eğer üşüttüyse ne yapabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz?

zezeynep

Paylaşımcı
Karga sesi gibi geldi bana😄 dışarıdan karga seslerini sık sık duyuyorsa yapıyor olabilir minik. Çok tatlı maşallah🙏

mortsvivants

Eski Forumcu
Dediğiniz gibi üşütmüş olabilir dışkı resimlerini gönderir misiniz? Kekik çayı yapıp verebilirsiniz iyi gelir. Takviye kullanmıyorsanız mutlaka kullanın. Aşağıya bıraktım. Yemine çok az miktar yulaf serpebilirsiniz doğal probiyotiktir iyi gelir.

Son düzenleme:

ceylinaaa96

Yeni Üye
Dediğiniz gibi üşütmüş olabilir dışkı resimlerini gönderir misiniz? Kekik çayı yapıp verebilirsiniz iyi gelir. Takviye kullanmıyorsanız mutlaka kullanın. Aşağıya bıraktım. Yemine çok az miktar yulaf serpebilirsiniz doğal probiyotiktir iyi gelir.
Teşekkür ederim bilgilendirme için atıyorum hemen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı gayet iyi maşallah taklit öğrenmiş bıcırık 🌸🤣🤣 Grit kum alın yalnız dışkının birinde sindirim zorluğu var 🙂