• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum garip bir ses çıkartıyor

pufiii

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 10 gün gibi bir süredir aşağıya da eklediğim gibi bir ses çıkartıyor. veterinere gittik 2 kere ikisinde de farklı ilaçlar verdi ama hala geçmedi. hapşırma da var bu arada.kuyruğu da sallanıyo gibi geldi videoda çekmeye çalıştım. acaba nezle falan mı yoksa başka bi şeyi mi var anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz?

gece çektiğim video: June 20, 2022
şu anki video: June 20, 2022
dışkı fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 27596

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba hoşgeldiniz
Sanırım solunum ile ilgili sıkıntısı var hocalarımız tavsiyelerini söyleyecektir

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşta solunum sıkıntısı var ceryanda vs kaldı mı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ben neftor ve mamaist maması kullanmıştım 5 gün gözle görülür degişim oldu hocalarımız size detaylı anlatır

Bahar Y.

Müdavim
Doksimis kullanmalısınız, ek olarak kekik spreyi

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ilaçlar nedir? resimlerini paylaşırmısınız

Bahar Y.

Müdavim
Bilgim yok o etken madde hakkında ama doksisiklin etkenli ilaç kullanmanız gerekiyor şuan

gkhn_aslanbay

Yeni Üye
Kursak mantari var o kusta kuyruk sallaniyor.kursak mantari tedavisi uzun suren bir tedavidir.fungi stop ilacini kullanabilirsin. Birde kusu varsa diger kuslardan ayir gececi bi hastalik bu.kusma olabilir kafes tabanina bak.kuyruk sallamasi sesi onu isaret ediyor. Tedavi suresi uzun zaman alir.o yuzden arastir. Benim bildigim ilac fungi stop

Bahar Y.

Müdavim
Kursak mantari var o kusta kuyruk sallaniyor.kursak mantari tedavisi uzun suren bir tedavidir.fungi stop ilacini kullanabilirsin. Birde kusu varsa diger kuslardan ayir gececi bi hastalik bu.kusma olabilir kafes tabanina bak.kuyruk sallamasi sesi onu isaret ediyor. Tedavi suresi uzun zaman alir.o yuzden arastir. Benim bildigim ilac fungi stop
Kuyruk sallanmasıyla kursak mantarı ne alaka

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Gökhan kardeşimizi bir yerden tanıcam da hangi başka üye ismiydi hatırlayamadım

gkhn_aslanbay

Yeni Üye
Kusu gormek lazim aslinda resim video olmaz ama kus kuyruk sallar.kusun gagasini kokla kokuyormu.
[/Q
Kuslarla ilgili bir yazida okumustum.hatta bulabilseydim o yazinin linkini aticaktim.aradim ama bulamadim.ama kuslarda kuyruk sallamasi ureme istedigini gosterebildigi gibi nefes probldmlerini de gisterir.
Neyse iyi gozlemle bdlki ben yaniliyor olabilirim.youtube kursak mantari yaz.belirtilerine bak

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Gökhan mı diyim fatih mi ege mi sana nasıl hitap edeyim kardeşim

Bahar Y.

Müdavim
Kuyruk sekmesinin üreme isteğiyle uzaktan yakından takip yok, bilgi kirliliği yapmayalım.

Üst Alt