- Hastalık Belirtileri
- İshal
- Hastalık Belirti Tarihi
- 24 Ara 2023
- Kullanılan İlaç
- Mikostatin
merhabalar kuşum 2 hafta önce rahatsızlanmıştı. Şişik bir hali vardı uykulu bir hali vardı ama yem yiyip su içmiyodu ishaldi. Daha sonrasında petshoptan ishal ilacı alarak düzelttim durumu ertesi günde kabız olup tualetini yapamamaya başladı. Darıyla birlikte bağırsak florasını düzenlicek bir vitamin verdim düzelmişti ama lakin. Dün anlamadığımız bir şekilde yine aynı hastalık, hastalığın sebebinide bilmiyoruz kursak mantarından şüpheleniyorum kusmuyor ama çok şişik durumda dışkısı aşırı sıvı ve sarı ve uykulu tepki vermiyor. Bu sefer ishal ilacı verdiğimde düzelmedi ilaca başvurmak istedim 1 damlacık ağzına mikostatin verdim başta kusma hareketi yaptı ama kusamadı tualetini yapamadı yapsa bile yine aşırı sıvı ve cıvıktı. Sabaha karşı gözlemlediğimde katı ve siyah yapıyor durumu ne olabilir nolursunuz yardımcı olun buralarda düzgün bir veteriner yok kanatlı hayvanlarımıza bakmıyorlarmış. Elimdende bir şey gelmiyor hala uyuyor yemekte yemek istemiyo zorla yediricem artık @Şehmus BAKIR @Demet bükay