• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum dışkısını yapamıyor

Yağmur_777

Yeni Üye
Muhappet kuşumun yumurta sıkışması oldu ilk anlamadım bir gün bekledim ondan sonra anlayıp yumurtayı çıkardım ama bir gün beklediğim için içerde dışkısı dolmuş biraz çıkardım ama halen var yemeyini suyunu ben içiriyorum sondada dışkısını yapması için biraz masaj yapıp biraz bastırarak çıkarıyorum ama halen şiş ve ben olmadan ne yemek nede su içiyor ve de dışkısını yapamıyor ne yapıcam veterinere götürecek imkan da yok malesef.😓

Oğluştv

Aktif Üye
Şuan durumu nasıl ? Dışkısının fotoğrafını ve mümkünse çıkarırken videosunu atar mısınız çaresiz hissetmeyin mutlaka bir çözümü vardır

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Muhappet kuşumun yumurta sıkışması oldu ilk anlamadım bir gün bekledim ondan sonra anlayıp yumurtayı çıkardım ama bir gün beklediğim için içerde dışkısı dolmuş biraz çıkardım ama halen var yemeyini suyunu ben içiriyorum sondada dışkısını yapması için biraz masaj yapıp biraz bastırarak çıkarıyorum ama halen şiş ve ben olmadan ne yemek nede su içiyor ve de dışkısını yapamıyor ne yapıcam veterinere götürecek imkan da yok malesef.😓
Merhabalar, kuşun durumu nedir? Ağzına ve poposuna 1-2 damla zeytinyağı damlatalım. Popoyu bastırmadan, yavaşça zeytinyağı ile masaj yapılabilir. Kloak (popo) kısmına zeytinyağlı çubukla dokunuşlar yapabilirsiniz. Biraz hareket ederse, uçarsa iyi olur.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zeytinyağı ağızdan bir damla ve iki parmak kadar Kara lahana yaprağı verin yesin ama durumu anlayabilmemiz için video ekleyin bakalım 👍

Üst Alt