• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞUM DENGESİNİ SAĞLAYAMIYOR

nazcicikus

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
halsizlik kabarık durma gozunu acip kapama dengesini kuramama
Hastalık Belirti Tarihi
26 Ocak 2026
Kullanılan İlaç
ilac kullanmiyorum suyuna cok az sirke kattim
muhabbet kusum 10 yasinda onu cok seviyorum yasli olmasina ragmen dune kadar hic biseyi yoktu haraketli bir kustu dunden beri normalden cok halsiz kabarik duruyo gozlerini sık sık acip kapiyor asil anormal olan ise dengesini sağlayamaması tünekten bile inerken asiri zorluk cekiyo gerilirken ayağını uzatacakken dengesini ayarlayamiyor dun bir kez tunekten düstu kafamdaki soru acaba ayaginda bir problem olustu yoksa sinirsel bir sorun mu var ayağını ve güncel goruntusunu cektim yukleyecegim bence su an cokta hasta bir goruntusu yok yemek yiyor asagi inemedigi icin yanina koydum ötuyor oyuncagiyla oynuyor tek fark dedigim seyler ne yapabilirim vitamin falan ne önerirsiniz en acilinden birde yaklasik bir ay once yemini degistirmistim su an kullandigim yemin fotografini da ekledim acaba o mu kotu etkiledi diye dusundugum icin🙏

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Farklı bir şey tüketti mi yada kemirmiş olabilir mi kusma devam ediyor mu altına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı resmi eklermisiniz. Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
muhabbet kusum 10 yasinda onu cok seviyorum yasli olmasina ragmen dune kadar hic biseyi yoktu haraketli bir kustu dunden beri normalden cok halsiz kabarik duruyo gozlerini sık sık acip kapiyor asil anormal olan ise dengesini sağlayamaması tünekten bile inerken asiri zorluk cekiyo gerilirken ayağını uzatacakken dengesini ayarlayamiyor dun bir kez tunekten düstu kafamdaki soru acaba ayaginda bir problem olustu yoksa sinirsel bir sorun mu var ayağını ve güncel goruntusunu cektim yukleyecegim bence su an cokta hasta bir goruntusu yok yemek yiyor asagi inemedigi icin yanina koydum ötuyor oyuncagiyla oynuyor tek fark dedigim seyler ne yapabilirim vitamin falan ne önerirsiniz en acilinden birde yaklasik bir ay once yemini degistirmistim su an kullandigim yemin fotografini da ekledim acaba o mu kotu etkiledi diye dusundugum icin🙏
Merhaba maşallah SüphanAllah Rabbim sağlıklı ömür versin 🤲
Lütfen sirke vermeyin bağışıklık sistemini düşürür bağırsak florasını bozar ishal yapar
Asit kursağı, sindirimi, bağırsağı çok etkiler
Calsiyum desteği yapın ayrıca d vitamini verin
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka kafeste olsun
Yemi acil değiştirin kaliteli yem kullanın yaşı var sindirim sistemi yem değişikliği istemez
Yaşlı insanlar nasıl ağır yemek yemez lütfen dikkat edin😊🤲

Üst Alt