• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum dengede duramıyor, çok hasta

gckkk

Yeni Üye
Yardim etmelisiniz, veterine götürdüm hepsi stresten diyip duruyor hiç kimse ilgilenmiyor hayvan onlar yüzünden ölecek. Kuşçulara soruyorum vitamin veriyor. Kafesinde duramıyor, hep bir yere tutunarak duruyor.

Koltuğa koyduğumda hep basık tofas gibi duruyor. Ayaklari üzerinde duramıyor yani.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz iyi görünmüyor nörolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. Nerede ikamet ediyorsunuz size acilen bir kanatlı uzman önerelim.

gckkk

Yeni Üye
Kuşunuz iyi görünmüyor nörolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. Nerede ikamet ediyorsunuz size acilen bir kanatlı uzman önerelim.
Geç yanıt için kusura bakmayın, konuyu açtıktan sonra tekrar başka bir veterinere götürdüm, kuş birkaç güne gider dedi. Fakat 1 hafta oldu çok şükür keyfi yerine şu an. Kuşa neler oluyor anlamıyorum. Yine de hekim önerirseniz sevinirim, izmir de oturuyorum.

Doğacı

Eski Forumcu

gckkk

Yeni Üye
Maalesef kusumu bu gece elimdeyken gozleri acik sekilde kaybettim. Veteriner çoklu organ yetmezliği olduğunu söyledi... Onu çok özleyeceğim.

Üst Alt